25 / 07 / 2024

Hayır Çarşısı ne zaman bitecek

Hayır Çarşısı ne zaman bitecek

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz' ın ev sahipliğinde mahalle sakininin katılmasıyla temeli atılan Hayır Çarşısı' nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere çarşının Şubat ayında tamamlanması planlanıyor...

Altın uçmadı resmen fırladı! Altın yatırımcısı köşeyi döndü! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 17 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları rekora koşuyor. Altın uçmadı resmen fırladı. Altın yatırımcısı köşeyi döndü. Bugün 1 gram altın ne kadar oldu? 17 Temmuz Çarşamba altın fiyatları.

1941 yılında Mısır Çarşısı'nın etrafındaki binalara zorunlu istimlak kararı!

1941 yılında Mısır Çarşısı'nın etrafındaki binalara istimlak kararı verilmiş. 

2024’te halka arz olan 12 şirket yatırımcısına ne kadar kazandırdı?

Yabancı yatırımcının hisseye ilgisi ve hızlanan halka arzlar yerli yatırımcının yönünü yeniden hisse senedi piyasasına çevirdi. Yatırımcılar Borsa İstanbul’da halka arzları yakından takip etmeye başladı. Peki bu yılın başından beri halka arz edilen 12 şirketteki durum ne? Yatırımcısına ne kazandırdı

24 ayar gram altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç TL? 11 Mayıs Kapalıçarşı altın fiyatları

Kapalıçarşı altın fiyatları milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları 11 Mayıs Cumartesi günü de düşmeye devam ediyor. Peki 24 ayar gram altın fiyatı Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Gremse altın fiyatı kaç lira? 11 Mayıs Cumartesi Kapalıçarşı altın fiyatları.

Hurda fiyatları fırladı! Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs hurda fiyat listesi!

Hurda bakırın ve demirin fiyatına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası hurda fiyatları resmen fırladı. Peki Hurda bakırın fiyatı ne kadar oldu?  Güncel hurda fiyatları kaç lira? 8 Mayıs 2024 hurda fiyat listesi.

Kapalıçarşı'da altın fiyatları! Çeyrek altın Kapalıçarşı fiyatı ne kadar? Reşat altın kaç TL? 4 Mayıs altın fiyatları

Yatırımcılar Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki çeyrek altın fiyatı Kapalıçarşı'da ne kadar? Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 4 Mayıs altın fiyatları.

Kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? TÜFE uygulanacak mı? Ev sahipleri: Kiracılar bedavaya oturuyor!

Kiraya yüzde 25 zam sınırı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Peki kiralarda yüzde 25 zam sınırı kaldırıldığında ne olacak? İşte konuyla ilgili o paylaşım ve ev sahiplerinin yorumları...

Ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur? Hem kiracıları hem ev sahiplerini ilgilendiren flaş detay!

Kiracı ile ev sahipleri arasında, kira artış oranı ve kiranın ne kadar olacağı ile ilgili yaşanan anlaşmazlıklar büyüyor. Peki ev sahipleri yüzde 25 kira zammı sınırına uymazsa ne olur?

1941'de Mısır Çarşısı'nın restore edilmesine karar verilmiş!

1941 yılından Mısır Çarşısı için yenileme kararı alınmış. Karara göre, tarihi özelliği bozulmadan yeniden inşaası planlanmış. 

Sıfır Renault Captur ne kadar? 2023 Renault Captur kaç lira?

Sıfır otomobil almak isteyen vatandaşlar araçların yeni fiyat listesini mercek altına aldı. Peki, Sıfır Renault Captur ne kadar? 2023 Renault Captur kaç lira? İşte yeni fiyat listesi...

Akfen GYO BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil oluyor!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Akfen GYO), harekete geçti. Sürdürülebilir bir gelecek inşa etme taahhüdünü benimseyen Akfen GYO, BİST Sürdürülebilirlik Endeksi’ne dahil olmaya hazırlanıyor.

Mısır Çarşısı’nda Kurban Bayramı bereketi! Bayram alışverişi yapmak isteyenler akın etti!

Tarihi Mısır Çarşısında Kurban bayramı öncesinde alışveriş yapmak isteyenlerin yarattığı hareketlilik esnafın yüzünü güldürdü. Bayrama sayılı günler kala hem vatandaşlar hem de turistlerle çarşı adeta doldu taştı.

Arçelik 9 kg çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kalitesiyle herkesin ilk tercihi olan Arçelik 9 kg çamaşır makinesi fiyatları ne kadar? İşte Arçelik 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Hayır Çarşısı ne zaman bitecek Haberi

Hayır Çarşısı ne zaman bitecek

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın ev sahipliğinde , İstanbul Milletvekili Oktay Saral, Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Şahmettin Yüksel, Emniyet Müdürü Murat Oğuzhan Kılıç ve çok sayıda mahalle sakininin katılmasıyla temeli atılan Hayır Çarşısı'nın kaba inşaatı tamamlanmak üzere... Şubat Ayı'nda tamamlanması beklenen Hayır Çarşısı, maddi durumu yetersiz ailelere belediye tarafından verilecek kartlarla ihtiyaçları doğrultusunda alışveriş yapabilme imkanı sunacak. 1.100m2'lik bir alanda 4 kat üzerine inşa edilecek Hayır Çarşı'sının da binanın ilk katı gıda, ikinci katı giyim reyonu olarak planlanırken, en üst katında da çocuklar için bilgi evi açılması hedefleniyor.


Hürses...