02 / 05 / 2024

Hayri Bulut kimdir

Hayri Bulut kimdir

Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” dedi.

Fazlı Bulut kaç yaşında, kimdir?

İş dünyasındaki başarıları ve deneyimiyle tanınan bir iş insanı olan Fazlı Bulut kimdir? Fazlı Bulut kaç yaşında? Fazlı Bulut daha önce hangi görevlerde yer aldı? İşte ayrıntılar...

Mehmet Bulut kimdir? Mehmet Bulut nereden mezundur?

Mehmet Bulut ne iş yapıyor? Mehmet Bulut’un mesleği nedir? Mehmet Bulut nereden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Ne iş yapıyor? Mehmet Bulut nerede doğdu?

Servet GYO Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Mehmet Bulut toplam kaç dil biliyor? Mehmet Bulut kimdir? Ne iş yapıyor? İşte Mehmet Bulut’a ilişkin merak edilen her şey...

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Ömer Bulut kimdir?

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın belediye başkan aday adayı olarak kurumdan ayrıldı. Akabinden TOKİ Başkanlığı görevibe vekaleten Başkan Yardımcısı Ömer Bulut atandı. Peki, Ömer Bulut kimdir?

Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Kilis Eski Belediye Başkanı olan Mehmet Abdi Bulut kimdir?

İsmail Bulut kimdir?

İsmail Bulut, Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği’nin CEO'su olarak göreve getirildi. Peki İsmail Bulut kimdir?

Hayri Bulut: Siteler yeniden inşa edilsin!

Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” dedi.

İlhan Bulut kimdir?

Buluthan İnşaat ve Oftaş Yapı Aralık ayında yapmış oldukları genel kurur kararı ile tüm şirketlerin yönetim kurulu başkanlığına İlhan Bulut getirildi. Peki, İlhan Bulut kimdir? Hangi işlerde görev aldı?

Hayri Ün kimdir?

Denizli İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Hayri Ün kimdir? Hayri Ün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hayri Ün, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hayri Ün..

Dursun Bulut kimdir?

İnşaat Mühendisi Dursun Bulut, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Dursun Bulut kimdir? Dursun Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dursun Bulut...

Hayri Bulut kimdir Haberi

Hayri Bulut kimdir

Siteler Genç İşadamları Derneği (Siteler GİAD) Yönetimi, bölgenin kangrene dönüşen sorunlarının çözümünün, “Her şeye sıfırdan başlamak” olduğunu bildirdi. Ankara’nın ticari hayatına yön veren Mobilyacılar Sitesi’nin, bu koşullarda özlenen günlerine geri dönmesinin mümkün olmadığını ifade eden Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Geçici ve günübirlik çözümlerin bugüne kadar faydasını görmedik. Bundan sonra da görmemiz olası değil. Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” diye konuştu.


KAYSERİ MODELİ


Kentsel dönüşümde çok başarılı projelere imza atan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin artık sanayiye de yöneldiğini anımsatan Başkan Bulut, “TOKİ, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri (KOBİ) tek çatı altında toplayarak Türk sanayisinin altyapısına destek sağlamaktadır. Bu çalışmalar kapsamında Kayseri’de son derece modern ve...