12 / 05 / 2024

Hayri Ekinci kim

Hayri Ekinci kim

Hisar Yapı kurucularından olan Hayri Ekinci kimdir? Aynı zamanda Hisar Yapı’ da yönetim kurulu başkanlığı yapan Hayri Ekinci, Hisar Yapı ile hangi projelere imza attı?

Hsr Mermer Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hsr Mermer Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayri Ekinci ve Anıl Ekinci imzasıyla kuruldu.

Hsr Mermer Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hsr Mermer Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hayri Ekinci ve Anıl Ekinci imzasıyla kuruldu.

Köy yerleşik alan tespitini kim yapar?

Belediye alanları dışındaki, inşa edilmiş yapıların toplu olarak bulunduğu yerlerde mevcut binaların en dışta olanlarının dış kenarlarından geçirilen çizginin içinde kalan alan köy yerleşik alan tespiti kim yapar?

Valiyi kim atar?

Kanun, tüzük, yönetmelik ve Hükumet kararlarının neşir ve ilanını ve uygulanmasını sağlamak ve Bakanlıkların talimat ve emirlerini yürütmekle görevli olan valiyi kim atar? Vali atamaları nasıl olur?

Yeni İstanbul Valisi kim oldu?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/ 6780 sayılı Kararname gereğince, bazı illerin valilerinde değişiklikler yapıldı. Peki Yeni İstanbul Valisi kim oldu? İstanbul'un yeni valisi kimdir?

TOKİ'nin sahibi kim?

Konut ve kentleşme sorunlarının çözülmesi ve üretimin artırılarak işsizliğin azaltılması için kurulan; yoksul, alt, dar ve orta gelir gruplarına yönelik konut üreten TOKİ'nin sahibi kim?

İstihkak davasını kim açar?

İstihkak davası ise malikin, haklı bir nedene dayanmayan dolaysız zilyete karşı açabileceği bir dava türü olarak tanımlanıyor. Peki, istihkak davasını kim açar? İstihkak davasının şartları nelerdir?

İskanı kim alır?

İnşaat çalışmaları sona eren ve tasdikli projesine uygun olarak inşa edilen binada yasal olarak oturuma izin verildiğini gösteren belge olan iskanı kim alır? İskan nasıl alınır?

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Kanye West, 5 milyon dolara eşi Kim Kardashian için katedral yaptıracak!

Kanye West, eşi Kim Kardashian için İspanya ' daki ünlü La Sagrada Familia katedralinin benzerini yaptıracak. Hollywood ' a dikilecek katedral 5 milyon dolara mal olacak...

Kat maliki vekili kim olabilir?

Kat malikleri kurulu toplantısına herhangi bir kat malikinin katılamaması halinde, malik yerine birini atayabiliyor. Peki kat maliki vekili kim olabilir? Kat maliki kimlere vekalet vermeli?

Nesim Ekinci: İmar planları çözülürse Mersin inşaat sektöründe ilerleyecek!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci, imar planı sıkıntılarının çözülmesiyle birlikte kentin inşaat sektöründe çok daha ileriye gidebileceğini ve planların hemen hayata geçirilmesini kaydetti.

Nesim Ekinci: İnşaatçıların gözü Mersin imar planında!

Mersin Yapı Müteahhitleri Derneği Başkanı Nesim Ekinci 'Mersin eğer bir dünya kenti olacaksa, büyük bir ilerlemeden bahsediyorsak, yurt dışından gelecek yatırımcılardan bahsediyorsak, arsa sıkıntısının çözülmesi gerekir' dedi.

Hayri Ekinci kim Haberi

Hayri Ekinci kim

Hayri Ekinci kimdir?

Hisar Yapı kurucularından olan Hayri Ekinci, aynı zamanda Hisar Yapı’da yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Aslen Giresunlu olan Hayri Ekinci, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudu


Hayri Ekinci, inşaat sektörüne 1980’li yıllarda girdi. Hayri Ekinci İstanbul Erenköy’de oturmaktadır. Ömerli Erenler Köyü’nde de bir çiftliği bulunan Hayri Ekinci, hafta sonları ya da İstanbul’un kalabalığından sıkılında çiftlik evine gittiğini belirtiyor.


Hisar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Hayri Ekinci, konut inşaatları ile ilgili şu yorumlarda bulundu:


Her yıl sadece İstanbul’da 250 bin konut ihtiyacı doğuyor. Nüfusun artmasına bağlı olarak 2015’e kadar konut açığı varken, İstanbul’daki konut stoğunun yüzde 52’si niteliksiz yapılardan oluşuyor. İstanbul’da ayrıca 2.5 milyon konutun da sağlıklı binalara dönüştürülmesi gerekiyor.


Hisar Yapı

Hisar Yapı; Kıraç Grup, Sucular, Ulucan İnşaat ve Hayri Ekinci İnşaat’ın bir araya...