04 / 05 / 2024

Hazal Bulut

Hazal Bulut

Esin Afşar’ın ikinci eşi ile oğlu, ünlü sanatçının torunu Hazal Bulut’a bıraktığı Bodrum’daki villada hakları olduğunu öne sürerek dava açtı

Esin Afşar'ın villa vasiyeti aile bireylerini mahkemelik etti!

Esin Afşar’ın ikinci eşi ile oğlu, ünlü sanatçının torunu Hazal Bulut’a bıraktığı Bodrum’daki villada hakları olduğunu öne sürerek dava açtı

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulut Yıkım Mühendisliği ve Toptan Kuyumculuk Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Selim Çetinel ve Özkan Kıdıl ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 8 Temmuz'da Maltepe'de kuruldu.

Bitlis Oğuzhan Bulut Erkek Yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bitlis’in Mutki ilçesi eski kaymakamı olan ve geçirdiği trafik kazasında hayatının kaybeden Oğuzhan Bulut’un ismi yapımı devam eden erkek öğrenci yurduna verildi. Peki Bitlis Oğuzhan Bulut erkek yurdu inşaatı ne zaman bitecek?

Bulut Bağcı: Devlet desteği turizmde meyvelerini vermeye başladı!

GTD Başkanı Bulut Bağcı, "Bu ay yüzde 5'lik bir artış var. Devlet desteği meyvelerini vermeye başladı. 4 milyonu yakalarız" dedi.

Bulut İnşaat'tan hemen teslim ve tapu fırsatı!

Bulut İnşaat Esenyurt'ta inşa ettiği "evviva Millenium" ve "evviva Yaşam Merkezi"ndeki 550 daire için kampanya başlattı.89 bin liraya konut sahibi olmayı sağlayan kampanyada, daireler "hemen teslim, hemen tapu" sistemiyle satılıyor.

Bulut inşaat'tan Esenyurt'ta satılık 89 bin TL'ye daire!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. 'Hemen teslim hemen tapu' güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Ardahan Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi tanıtıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın “Akıllı Kentler-Bulut Kent Bilgi Sistemi” projesi yapılan toplantı ile kamuoyuna tanıtıldı. İdris Güllüce, projenin pilot kentlerinin Belediye Başkanları ve çok sayıda konuk katıldı

Bulut inşaat Esenyurt'ta 550 daire için kampanya başlattı!

Bulut inşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, evviva Millenium ve evviva Yasam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut İnşaat'tan bahar kampanyası!

BULUT İnşaat Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Evviva projelerinde 89 bin liradan başlayan 990 TL taksitlerle sınırlı sayıda stüdyo dairelere sahip olmak mümkün.

Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim?

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Evviva Yaşam Merkezi projesinde 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire seçenekleri sunuluyor. Peki Bulut İnşaat Evviva Yaşam ne zaman teslim edilecek?

Bulut İnşaat kampanyalı projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirdiği projeler için yeni bir kampanya başlatan Bulut İnşaat sınırlı sayıda daireler ile satışlarına devam ediyor. İşte Bulut İnşaat kampanyalı projeleri...

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası!

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası sınırlı sayıda daireler için devam ediyor. Hemen teslim edilen dairelerden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bulut İnşaat Evviva projelerinde tapular hemen teslim!

Bulut İnşaat imar sorunlarının ardından yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Hazal Bulut Haberi

Hazal Bulut

Ünlü sanatçı Esin Afşar'ın ölümünden 9 yıl önce hazırladığı vasiyetinde oyuncu Talat Bulut'un kızı olan torunu Hazal Bulut'a bıraktığı Bodrum'daki villası, aile bireylerini mahkemelik etti. Sanatçının ikinci eşi ve oğlu villada kendi hakları da bulunduğunu iddia ederek dava açtı. Mahkeme vasiyeti iptal etti. Ancak Yargıtay torunu haklı buldu. İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'ne açılan davaya göre 2011'de vefat eden ünlü sanatçı Esin Afşar, ilk evliliğinden kızı Pınar Afşar Bulut, ikinci eşi Şener Aral ve bu evliliğinden ortak çocukları Aydın Can Aral'ı mirasçı olarak bıraktı. Sanatçı, 2001'de hazırladığı vasiyetinde Bodrum Aktur'daki Bitez tipi villasını ve bankadaki parasını Aydın Can Aral ile Pınar Afşar Bulut ve oyuncu Talat Bulut'un kızı olan torunu Hazal Bulut'a bıraktı. Ancak 1.5 yıl sonra evi torunu Hazal'a...