08 / 05 / 2024

Hazar İttifak İnşaat nerede

Hazar İttifak İnşaat nerede

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu.

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Hazarşah Oğulları İnşaat Turizm Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahim Tatlı tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altun Hazar İnşaat Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 750 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Koruk tarafından kuruldu.

Hazar Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Tasarım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Aslan tarafından kuruldu. 

Hazar Prefabrik Nakliye İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Prefabrik Nakliye İnşaat Otomotiv Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ajlan Şimşekyay tarafından kuruldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Seha İnşaat Konya'daki arsasını Adese'ye sattı!

İttifak Holding'in bağlı ortaklığı olan Seha İnşaat Konya'da 42 bin 557,89 metrekare büyüklüğündeki imarlı arsayı 43 milyon 855 bin TL + KDV bedelle Adese A.Ş.'ye sattı. Söz konusu arsada 300 konut ve 15 bağımsız ticari bölümden oluşacak proje geliştirilecek.

Hazar Yıldızı İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazar Yıldızı İnşaat Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Seyran Zamanov tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hazar Export Endüstriyel Çelik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Export Endüstriyel Çelik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Nadezhda Setitnıyazova ve Asıya Yusupova ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu.

Hazar Dy Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hazar Dy Gayrimenkul İnşaat Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Erdoğan Kurt Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yüksel Kurt Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 3 milyon 245 bin TL sermaye ile 1 Eylül'de Pendik'de kuruldu.

İttifak İnşaat'tan 2+1 fiyatına 3+1 daire fırsatı!

İttifak İnşaat, Sağlıkkent'ten ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Çocuk Odası Bizden' kampanyasını başlattı. 2+1 fiyatına 3+1 konut satışı gerçekleştiren firma, yüzde 75 banka kredisi ya da 48 aya varan faizsiz taksit fırsatı sunuyor.

Saglıkkent'ten çocuk odası bizden kampanyası!

KULLANICILARINA tapu teslimiyle hemen taşınma fırsatı ve kaliteli bir yaşam sunan İttifak İnşaat, Beylikdüzü'ndeki Sağlıkkent Projesi'nden ev sahibi olmak isteyenlere özel 'Çocuk Odası Bizden' kampanyasını başlattı.

Hazar İttifak İnşaat nerede Haberi

Hazar İttifak İnşaat nerede

Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Elkhan Huseynov Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Rashad Rustamov Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100  bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Harbiye'de kuruldu. 


Hazar İttifak İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 3.1. Şirket, kentsel dönüşüm ve gayrimenkul projelerinin geliştirilmesi, her türlü konut, ticari gayrimenkul ve altyapı projelerinin inşası,taahhüt işleri ve ticareti ile her türlü inşaat malzemelerinin ve ekipmanlarının ticareti alanında faaliyet gösterir. 3.1.1. Şirket, bu amaçla gayrimenkul ve ev sahipleri ile kentsel dönüşüm ve gayrimenkul projeleri geliştirmek için her türlü işlemde bulunabilir; kendisi veya üçüncü kişiler adına kentsel dönüşüm, gayrimenkul geliştirme projeleri ile inşaat ve taahhüt işleri için ilgili bakanlıklar, belediyeler ve diğer kamu kurum ve kuruluşları ile düzenleyici kuruluşlar ve üçüncü...