24 / 07 / 2024

HAZARLI İNŞAAT DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

HAZARLI İNŞAAT DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres

Hazarlı İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Ümit Kiler ve Maral Safari tarafından Kağıthane'de kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Toptan Yapı Malzemeleri İnşaat Mühendislik Taahhüt İç Ve Diş Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Akif Yazgaç tarafından kuruldu.

Di Ri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Di Ri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Murat Bakır tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe salgın sonrası değişim!

TRYCON İnşaat’ın Kurucu Ortağı ve İnşaat Mühendisi Baha Güney, diğer sektörler gibi inşaat sektörünün de pandemiden etkilendiğini ancak sektörün bu süreçten büyüyerek çıkacağına inandığını söyledi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jüdi Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Omar Inrahim A Alhımaıdan, Zaınelabdın Husseın Ali Bakhıt ve Ahmed Hamed Hamed Ibrahim ortaklığında 120 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kule vinçler inşaatın olmazsa olmazı!

İnşaat sektörünün Ankara'da hızla gelişmesiyle diğer sektörler de atağa kalktı. Maliyetten iş gücüne kadar yarı yarıya tasarruf sağlayan kule vinçler sektörün olmazsa olmazları arasında.

İzmir'de inşaat halindeki rezidansın cam bloğu düştü!

İnşaat halindeki rezidansın cam bloğu düştü. Feci kazada 1 işçi öldü diğeri yaralandı. Yardıma giden sağlık ekiplerinin üzerine de cam yağdı....

Şaban Dişli, Türk inşaat sektörünün dışa açılımını değerlendirdi!

Şaban Dişli, Türk İnşaat sektörünün dış politikadaki açılımını değerlendirdi. Dişli inşaat sektörüyle alakalı ''en sıkıntılı olan sektörümüz inşaat sektörünün dışa açılımı'' yorumunu yaptı.

ALM İnşaat ile gayrimenkule kadın eli değdi!

Gayrimenkule kadın eli değdi ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Alım'ın, bayanların gözüyle ürettiği villa ve çiftlik evi gibi projeleri adeta yok satıyor.

Alanya'da beton fiyatlarının artışı inşaat sektörünü nasıl etkiledi?

Beton fiyatlarının Alanya'da diğer bölgelere oranla yüzde 50 pahalıya satılması Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı. İnşaat sektörünün beton fiyatlarındaki artış sebebiyle yatırımlarını ertelediğini belirtildi.

Dişlioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dişlioğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Metin Dişli Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Üsküdar, Acıbadem Mahallesi, Gayretli Sokak'ta kuruldu.

Batman'da inşaat sektörü iflasın eşiğinde!

Şehrimizi bir tarafta yaşanan çatışmalı ortam, diğer tarafta da “Hava manya” uygulaması vurdu. İnşaat sektöründe yaşanan olumsuzluk, bazı kişileri iflas eşiğine getirirken herkes geleceğe kuşkuyla bakıyor ve endişelerini dile getiriyor.

HAZARLI İNŞAAT DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres Haberi

HAZARLI İNŞAAT DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ adres


Hazarlı İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi 250 bin TL sermaye ile bugün Ümit Kiler ve Maral Safari tarafından Kağıthane'de kuruldu!


Hazarlı İnşaat Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;  Şirketin Başlıca Amaç ve Konusu: 1-Yurt içinde ve yurt dışında, resmi ve özel, gerçek ve tüzel kişilere ait inşaat işlerinin taahhüdü, muhtelif yıllara sari olacak inşaat işleri, kat mülkiyeti esaslarını ihtiva eden arsa karşılığı apartman dairesi, işyeri, villa ve benzeri inşaatları yapmak, kısmen veya tamamen başkalarına yaptırmak. 2-İnşaatlarda kullanılacak çimento, demir, kereste, sıhhi tesisat malzemeleri, elektrik tesisat malzemeleri, tuğla, kiremit, briket, taş, kum, çakıl, cam gibi her türlü inşaat ve yapı malzemeleri, makineleri  ve bunların teferruatlarının alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 3-Her nevi nakliyat, hafriyat işleri ile iştigal etmek. Otel, motel,...