05 / 05 / 2024

Hazım Ersu vefat

Hazım Ersu vefat

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın(GYO) proje ortağı olan Ahmet Kemal Ersu'nun babası Hazım Ersu vefat etti. Ailesi ve Servet GYO taziye ilanı yayınladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıkladı: Depremzedelere 30 milyar TL ödeme yapıldı! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afetzedelere, hane desteği, taşınma ve kira yardımı ile vefat edenlerin yakınlarına yapılan ödeme tutarını açıkladı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklaması...

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Yapı Merkezi Holding'in acı günü! Begüm Tunç vefat etti! 

Yapı Merkezi Holding A.Ş'nin Kurucu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ülkü ve Ersin Arıoğlu'nun ablaları Begüm Tunç vefat etti. Tunç'un cenazesi bugün Şişli'de toprağa verilecek.

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

Hazım Akyol kimdir?​​​​​​​

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Hazım Akyol kimdir? Hazım Akyol daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hazım Akyol'un biyografisi...

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti!

Yüksek İnşaat Mühendisi Osman Nuri Mörel vefat etti. İTÜ-1948 Sınıf Arkadaşları taziye ilanı yayınladı. 

Vefat durumunda miras paylaşımı nasıl olur?

Posta yazarı Tamer Heper, okuyucusunun 'Annemin ölümünden sonra babam evlendi ve evliyken öldü. Babamın vefatından sonra ikinci hanımı da vefat etti. Bize babamın annesi ve babasından gelecek miraslardan ikinci eşi pay alabilir mi?' sorusunu yanıtladı.

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirket bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Hazım Ersu vefat Haberi

Hazım Ersu vefat

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın(GYO) proje ortağı olan Ahmet Kemal Ersu'nun babası Hazım Ersu vefat etti. Ailesi ve Servet GYO taziye ilanı yayınladı. 

Cenazesi bugün Ataköy 5. Kısım Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip Edirnekapı Şehitlik Mezarlığı'na defnedilecek.

Biz de www.emlakkulisi.com ailesi olarak merhumun ailesine başsağlığı dileriz...