02 / 05 / 2024

Hazine tahvil ihalesi

Hazine tahvil ihalesi

Hazine ve Maliye Bakanlığı yarın tahvil ihalesi ile kira sertifikası ihracı gerçekleştirecek.

Hazine 2.8 milyar lira borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği tahvil ihalesinde 2.8 milyar lira borçlandı.

Hazine 2.39 milyar lira borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği tahvil ihalesinde 2 milyar 395 milyon lira borçlandı. 

ABD 1 hafta içerisinde 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi yapacak! Gözler bu satışa çevrildi!

ABD Hazinesi perşembe gününe kadar 3 ihalede toplam 112 milyar dolarlık tahvil ihalesi gerçekleştirecek. Analistler, bu ihalelerde oluşacak tahvil faizlerinin piyasalar üzerinde etkili olmasının öngörüldüğünü belirtti.

Son dakika: Hazine ve Maliye Bakanlığı 1 milyar 818,9 milyon lira borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği tahvil ihalesinde 1 milyar 818,9 milyon lira borçlandı.

Hazine 14,1 milyar lira borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün düzenlediği iki tahvil ihalesinde toplam on dört milyar seksen iki virgül iki milyon lira borçlanmaya gitti. İşte ayrıntılar...

Altın piyasası dalgalanıyor: 25 Ağustos 2023 gram altın, çeyrek altın ve tam altın ne kadar, kaç TL? Son dakika!

Merkez Bankası'nın faiz kararı sonrası altın fiyatları düştü, ancak bugün tepki alımlarıyla toparlandı. Ons altın, ABD Hazine tahvil getirilerindeki düşüşle yükseldi. Gram altın, Merkez Bankası'nın faiz artırımıyla düşerken döviz kurları da geriledi.

Hazine toplamda 50 milyar TL borçlandı

Hazine ve Maliye Bakanlığı aracılığı ile  tertip edilen iki tahvil ihalesinde toplam satış 21 milyar 742 milyon TL oldu. İhaleler evveli yapılan 28 milyar 250 milyon TL ROT satışla beraber toplam satış 49 milyar 992 milyon TL'ye çıktı.

Hazine 1,3 milyar TL borç yaptı

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yaptığı açıklamaya göre, bugün tertiplenen tahvil ihalesinde 1 milyar 33,3 milyon TL borçlanmaya gittiği ifade edildi.

287 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık hazine arazisi fırsatı! 24 ay taksit ve yüzde 25 peşinat imkanıyla!

T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Diyarbakır, Gaziantep, Mardin, Malatya ve Adana illerinde yer alan 54 hazine arazisini 287 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. Arazilerin satış ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Hazine devlet tahvili için ihaleye çıkıyor

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek. Bakanlığın yayımladığı iç borç ihraç takvimine göre, ihalede 2 yıl (679 gün) vadeli, 6 ayda bir kupon ödemeli sabit kuponlu devlet tahvili yeniden ihraç edilecek.

Yabancılar Türkiye'deki konutlara akın etti!

Mart ayında ABD Hazine tahvil faizlerinde yaşanan artış ve Naci Ağbal'ın görevden alınması ile TL'nin değeri düşünce, yabancılar konut almak için Türkiye'ye koştu. Yabancılara yapılan 4 bin 285 adet satış ile Mart'ta rekor kırıldı. 2021'in ilk 3 ayında toplam satışlar 9 bin 992 adet oldu.

Hazine'den avro cinsi tahvil ve kira sertifikası ihracı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kurumsal yatırımcılara yönelik avro cinsi devlet tahvili ve kira sertifikası ihracı yapıldı.

Hazine 3,5 milyar dolarlık çift dilim tahvil ihracı gerçekleştirdi!

Hazine ve Maliye Bakanlığının dolar cinsinden 2026 ve 2031 vadeli çift dilim tahvil ihracında toplam miktar 3,5 milyar dolar oldu.

Hazine 8.72 milyar TL borçlandı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bugün gerçekleştirdiği 2 tahvil ihalesinde toplam 8 milyar 720.5 milyon lira borçlanmaya gitti.

Hazine yarın kira sertifikası ihraç edecek!

Hazine ve Maliye Bakanlığı, yarın kira sertifikası satışı ve devlet tahvili ihalesi gerçekleştirecek. 

Hazine tahvil ihalesi Haberi

Hazine tahvil ihalesi

Hazine ve Maliye Bakanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre göre, yarın 3 yıl (1169 gün) vadeli, 3 ayda bir kupon ödemeli Türk Lirası Gecelik Referans Faiz Oranı'na (TLREF) endeksli devlet tahvilinin yeniden ihracı yapacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ayrıca, 5 yıl (1820 gün) vadeli TÜFE'ye endeksli  kira sertifikasının doğrudan satışı...