28 / 04 / 2024

Hazinedaroğlu İnşaat şirketi

Hazinedaroğlu İnşaat şirketi

Rusya'da 1 Ocak 2016'dan itibaren yaptırımlardan muaf tutularak Türk vatandaşı çalıştırabilecek 53 şirketin bulunduğu listeye bir şirket daha eklendi. İşte o şirket...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eminönü Bayramoğlu İnşaat Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Bayram tarafından kuruldu.

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mücazoğlu İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Necati Şaşmaz tarafından kuruldu.

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zmu Çakıroğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çakır tarafından kuruldu. 

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nahhas Bakırcıoğlu İnşaat Ve Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nahhas, Riham Nahhas ve Ghalıe Nahas ortaklığında kuruldu.

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karahaliloğlu İnşaat Nakliyat Ve Hayvancılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Koca tarafından kuruldu. 

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Sukkeroğlu İnşaat Yatırım Limited Şirketi bugün Bağcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hothaıfa Abu-Sukar, Darwısh Abu-Sukar, Alhasan Abu-Sukar ve  Mohammad Abu-Sukar ortaklığında kuruldu. 

Laçinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Laçinoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulaziz Önre tarafından kuruldu. 

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy’de 800 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Arı ve Musa İlhan ortaklığında kuruldu. 

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks İslamoğlu İnşaat Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal İslamoğlu tarafından kuruldu. 

Zamanoğlu İnşaat Medikal Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zamanoğlu İnşaat Medikal Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 160 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kuş tarafından kuruldu. 

Hazinedaroğlu İnşaat şirketi Haberi

Hazinedaroğlu İnşaat şirketi

Rusya Başbakanı Dimitriy Medvedev tarafından imzalanan ve Başbakanlık resmi internet sitesinde yayımlanan karara göre, 1992'den beri Rusya Federasyonu'nda faaliyet gösteren Hazinedaroğlu İnşaat şirketine Türk işçi çalıştırma izni verildi.

Özellikle Soçi kentinde birçok inşaat projesinde yer alan şirket, aynı zamanda Yukos enerji şirketinin Moskova merkez binasının inşasında da görev üstlenmişti.


Rusya, geçen yılın sonunda ülkede iş yapan 53 şirketin, Türkiye'ye uygulanan yaptırımların kapsamı dışında bırakılarak Türk işçi çalıştırabilmelerine izin vermişti.



Sputnik News


Haber Akşam'da şu şekilde yer aldı;


RUSYA'DA 1 Ocak'tan itibaren yasaklardan muaf tutularak Türk vatandaşı çalıştırabilecek 53 şirketin bulunduğu listeye bir şirket daha eklendi. Rusya Başbakanı Dimitriy Medvedev tarafından imzalanan ve Başbakanlık resmi internet sitesinde yayımlanan karara göre, 1992'den beri Rusya Federasyonunda faaliyet gösteren Hazinedaroğlu inşaat şirketine Türk işçi çalıştırma izni...