05 / 05 / 2024

haziran konuş satış sayısı

haziran konuş satış sayısı

Türkiye genelinde Haziran'da 110 bin 657 konut satıldı. Günlük ortalama konut satışı ise Haziran'da 3 bin 688, ilk 6 ayda da 3 bin 508 adet olarak gerçekleşti.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışta! RAMS Global’den Gebze'ye 4 bin konutluk yeni proje!

RAMS Global’in 92.Projesi RAMS Denizkent Bayramoğlu 17 Haziran'da satışa çıkacak. Merakla beklenen projede tam 4 bin konut yer alacak.

TOKİ resmen açıkladı! Yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satışı yarın başlıyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından 27 ildeki 349 arsa yarın ve 30 Haziran'da satışa sunuluyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'dan da arsaların yer aldığı satışla ilgili tüm detaylar belli oldu...

TOKİ yüzde 25 peşinat ve 36 ay taksitle arsa satıyor! Son 2 gün! Bu fırsatı kaçırmayın! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 27 şehirde yer alan 349 arsayı 29 ve 30 Haziran tarihlerinde satışa sunuyor. İstanbul, İzmir ve Ankara'daki arsaların da bulunduğu satışla ilgili merak edilen tüm ayrıntılar açıklandı...

Dolar kuru bugün ne kadar? 1 Amerikan doları kaç TL? 14 Haziran 2022 anlık dolar/TL alış satış fiyatı

Dolar kuru bugün ne kadar? sorusu serbest piyasada en çok merak edilen konu arasında yer alıyor. Döviz kurları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? 1 Amerikan doları kaç TL? İşte 14 Haziran 2022 dolar/TL alış satış fiyatı.

Mirador Tuzla 15 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Planlı Projeler Yapı imzası ile hayata geçirilen Mirador Tuzla projesi 15 Haziran'da görücüye çıkıyor. Projede toplam 72 adet konut bulunuyor...

A101'de beyaz eşyalarda fırsat! SEG markalı beyaz eşyalar 9 Haziran'da satışta! 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

A101 9 Haziran 2022 kataloğu yayınlandı. A101'de 9 Haziran'de SEG marka buzdolabı, çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi satışa çıkıyor. İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

TOKİ Burdur Merkez başvuruları 14 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi projesini 14 Haziran tarihinde satışa çıkarıyor.

Manisa Meydan 19 Haziran'da satışta! Yeni proje!

Gergül İnşaat tarafından Manisa Uncubozköy'de hayata geçen Manisa Meydan projesi 19 Haziran'da lansmana özel fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje içerisinde alışveriş merkezi, ofis ve konutlar yer alacak.

Konut sektörü için yeni teşvikler gerekli!

Armağan Gayrimenkul’ün sahibi Armağan Ayşakar, Haziran'da satışların artmasıyla canlanan gayrimenkul sektörünün, yeni konut üretimi için teşvik edilmesi gerektiğini belirtti.

Ekonomideki hareketlilik konut satışlarına da yansıdı!

Ekonomideki hareketlilik ve kamu bankalarının düşük maliyetleri destekleri, konut sektörünün haziran ayı satışlarını da etkiledi.

Konut satışlarındaki rekor artış fiyatları etkiler mi?

Bu ayki konut satışları rekora koştu. 190 binlik satışla tüm zamanların en yüksek Haziran ayı satışı gerçekleşti. Peki satışlardaki bu artış, fiyatları nasıl etkileyecek?

Konut alırken sözleşmeye bu iki maddeyi ekletin!

Konutta faiz oranlarının Cumhuriyet tarihinin en düşük seviyelerine gerilemesinden sonra Haziran'da satış rekoru kırılması öngörülürken, ortaya çıkan yoğunluk ise ister istemez bir takım mağduriyetlere sebep oldu.

haziran konuş satış sayısı Haberi

haziran konuş satış sayısı

Türkiye genelinde Haziran'da 110 bin 657 konut satıldı. Geçen ay satılan konut sayısı, bir önceki aya göre yüzde 2.6, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 19.1 artış gösterdi. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) istatistiklerine göre; yılın ilk 6 ayında ise, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 21'lik artışla 635 bin 80 konut satıldı. Haziran'da İstanbul 21 bin 612 konut satışı ile en yüksek paya (yüzde 19.5) sahip olurken, bu şehri 12 bin 869 konut satışı (yüzde 11.6) ile Ankara, 7 bin 364 konut satışı (yüzde 6.7) ile de İzmir izledi. 


GÜNDE 3 BİN 688 EV SATILDI 

Günlük ortalama konut satışı Haziran'da 3 bin 688, ilk 6 ayda da 3 bin 508 adet olarak gerçekleşti. Türkiye genelinde ipotekli konut satışları ise Haziran'da, geçen...