19 / 05 / 2024

HDT Teknik Enerji İnşaat

HDT Teknik Enerji İnşaat

Hitit Holding A.Ş, 2012 yılında Van ili Edremit ilçesinde alınan arsada 165 daire ve 7 villadan oluşacak olan Caratpark Van Evleri için çalışmalara başladı...

Kamuda çalışan mühendis ve teknik personel için üç yeni sendika kuruluyor

Kamuda çalışan mühendisler ve teknik hizmet sınıfı personelleri, için "Mühendis Tek-Sen Enerji", "Mühendis Tek-Sen Ulaştırma" ve "Mühendis Tek-Sen Tarım-Orman" olmak üzere üç sendika kuruldu. İşte haberin ayrıntıları...

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evse Teknik Enerji İnşaat Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Ertan Fırat taarfından kuruldu.

Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

Evde pratik bir şekilde leziz yemekler pişirmenin en kısa yolu olan fırınlar artık her evin olmazsa olmaz beyaz eşya ürünleri arasında yer aldı. Simfer’de bu alanda yeni bir fırın üreterek kendi sınıfında resmen fark yarattı. İşte Simfer 1241 A enerji sınıfı fırının teknik özellikleri ve fiyatı...

Sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip Bosch KGP76AIC0N Serie 8 Alttan Donduruculu Buzdolabı’nın fiyatı belli oldu!

Bosch, sınıfının en düşük enerji tüketimine sahip buzdolabını görücüye çıkardı. 10 yıl kompresör garantisi veren Bosch, buzdolabının tüm teknik özelliklerini paylaştı.

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Aynur Teknik Enerji Sanayi Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Alı Kara Omar Kara tarafından kuruldu.

Ahmet Büyükgöz'den 11 enerji hissesi ile SASA ve Hektaş analizi!

Temel ve teknik analizci, uzun vade yatırımcısı Ahmet Büyükgöz, Borsa İstanbul’da işlem gören 11 enerji hissesini masaya yatırdı. Son dönemin en çok konuşulan şirketleri, SASA, Hektaş, TÜPRAŞ, KONTROLMATİK  başta olmak üzere 14 hissenin analizini yaptı.

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Takın Teknik Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçükçekmece’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Amın tarafından kuruldu.

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üst Teknik Yapı İnşaat Enerji Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Aydın ve Ceynur Aydın ortaklığında kuruldu.

Mgb Teknik İnşaat Mühendislik Mimarlık Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mgb Teknik İnşaat Mühendislik Mimarlık Enerji Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mahmut Bilgiç tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mky Teknik Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mky Teknik Mühendislik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin 625 TL sermaye ile bugün Ahmet Yavuz Yıldız, Kutay İş ve Mert Teker imzasıyla kuruldu.

Çanakkale İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Lisesi açıldı!

Çanakale’nin Biga ilçesinde çelik, enerji, tersane ve ulaşım alanında üretimini sürdüren İÇDAŞ, sosyal projeleriyle öne çıkıyor. Yaklaşık bin metrekare arsa üzerine kurulan İÇDAŞ Biga Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi törenle açıldı.

TOBB Aksaray Teknik Anadolu Lisesi'nin temeli atıldı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Ali Rıza Alaboyun ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Cenap Aşcı, Aksaray Organize Sanayi Bölgesi'ndeki TOBB Aksaray Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma törenine katıldı.

Binalarda enerji verimliliği artırılacak!

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından ortak finanse edilen "Binalarda enerji Verimliliğinin artırılması için teknik yardım projesi"nin açılış töreni yapıldı.

HDT Teknik Enerji İnşaat Haberi

HDT Teknik Enerji İnşaat


Hitit Holding A.Ş tarafından yapılan açıklama;


Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:


Şirketimizin bağlı ortaklıklarından HDT Teknik Enerji İnşaat Endüstrisi San. ve Tic. A.Ş.'nin 2011 yılında Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş.'nden alarak anahtar teslimi yüklenim ile üstlenmiş olduğu 106 adet konuttan oluşan Kelebekia-2 projesi tamamlanarak konut teslimlerine başlanmıştır. Kesin hesaplar ile ilgili olarak Sinpaş Yapı Endüstrisi ve Ticaret A.Ş. ile karşılıklı olarak çalışmalar devam etmekte olup kesin kabul için gerekli girişimlerde bulunulmuştur.


Ayrıca 2012 yılında Van ili Edremit ilçesinde almış olduğumuz arsa ile ilgili olarak yürütmekte olduğumuz projelendirme çalışmalarımız tamamlanmıştır. 165 daire ve 7 villa'dan oluşan Caratpark Van Evleri konsept projemiz için sözleşme çalışmalarına ve müzakerelerine de başlanmıştır. 


Değerli kamuoyunun bilgilerine arz...