05 / 05 / 2024

Hedef İnşaat Solemar Adabükü projesi 2015

Hedef İnşaat Solemar Adabükü projesi 2015

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat ortaklığıyla hayata geçirilen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde yükseliyor. Solemar Adabükü satış fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor.

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dönüşüm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yavuz Yağış tarafından kuruldu.

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de İsmail Keskin tarafından kuruldu.

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hedef Agrega Madencilik Ve İnşaat Anonim Şirketi Bağcılar'da Hakan Elçi ve Taner Topallı ortaklığında kuruldu.

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Arsa İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah Alsamman ve Mehmet Yunus Yağış ortaklığında kuruldu.

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çavdar tarafından kuruldu.

Türk inşaat şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu!

Türk yatırımcıların da rotasını değiştirdi. İnşaat gibi alanlarda Türk şirketlerinin yeni hedef pazarı Avrupa ve Orta Asya oldu. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Design İnşaat Otomotiv Gıda Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta Aşkın Cengiz, Aydın Arslantaş ve Eser Alan ortaklığında kuruldu.

10 soruda Solemar Adabükü projesi!

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat projesi Solemar Adabükü 35 bin metrekare alanda inşa ediliyor. İşte 10 soruda Solemar Adabükü projesi detayları...

Solemar Adabükü daire satış fiyatları!

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat işbirliği imzası taşıyan Solemar Adabükü projesi 35 bin metrekare alanda inşa ediliyor. Projede konut fiyatları 185 bin Euro ile 530 bin Euro arasında değişiklik gösteriyor.

Bodrum Solemar Adabükü vaziyet planı!

Seba İnşaat ve Hedef İnşaat ortaklığı imzası taşıyan Solemar Adabükü projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+2 daire tipleri bulunuyor. Projede daireler hemen teslim ediliyor.

Çanakkale Hedef İnşaat'tan mühür açıklaması!

Çanakkale'de birçok projeye imza atan Hedef İnşaat sahibi Mahmut Yılmaz'ın Gelibolu'da erozyonu önlemek için yaptığı taş duvar ve tuğla merdiven mühürlendi. Mahmut Yılmaz konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hedef Mimari Yapı ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Mimari Yapı ve İnşaat Limited Şirketi, Ali Ünal tarafından 20 bin TL sermaye ile 18 Eylül'de Gaziosmanpaşa, Fevzi Çakmak Mahallesi, 756.Sokak 'ta kuruldu.

Hedef İnşaat Solemar Adabükü projesi 2015 Haberi

Hedef İnşaat Solemar Adabükü projesi 2015

Muğla Solemar Adabükü'de villar 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje Seba İnşaat ve Hedef İnşaat imzası taşıyor.


Muğla İl'i Bodrum İlçe'sinde yükselen proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Solemar Adabükü satış fiyatları daire alanlarına göre farklılık gösteriyor.


Seba İnşaat Solemar Adabükü projesinin sosyal kullanım alanları arasında kafeterya, iskele, havuz, mini market, cafeler, hobi odaları, bar, deniz kenarı barı bulunuyor.  


Solemar Adabükü satış fiyatları 185 bin Eurodan satışa sunuluyor. Projede villa büyüklükleri 103 metrekareden başlayıp, 213 metrekareye kadar yükseliyor.


Hedef İnşaat Solemar Adabükü Muğla'da ödeme seçenekleri kapsamında yüzde 30 peşinat ödendiğinde; kalan yüzde 70'lik kısım için 36 ay taksitlendirme yer alıyor ve peşin ödemelerde indirim uygulanıyor.


Muğla Solemar Adabükü adres bilgileri:4...