24 / 07 / 2024

hekim yapı fİbercement üretim tesisi açılış

hekim yapı fİbercement üretim tesisi açılış

Cephe, dış cephe ve yapı kaplama malzemesi üretimi yaptıklarını ifade eden Hekim Yapı Genel Koordinatörü M. Fatih Ulusoy, 2014 yılında 20 milyon dolar yatırımla üçüncü fİbercement üretim tesisini faaliyete geçirdiklerini kaydetti.

Sur Yapı Tatil Evleri'nden 20 bin TL'ye devre mülk sahibi olma fırsatı!

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen ve ön talep toplama sürecinde olan Sur Yapı Tatil Evleri Antalya projesinde 20 bin TL'ye devremülk sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu mu yapılacak?

Gezi Parkı'nı 100 yıl sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü dikkat çeken bir ihaleye çıkıyor. İhale kapsamında Eyüpsultan'daki vakıf arsasına akaryakıt istasyonu yapılacak...

Dünyanın geleceği için sıfır karbonlu yapılar inşa edilmeli! 

Türkiye'de yapı stokunun çevre duyarlılığı konusunda gelişimine katkı sağlamak için düzenlenen Yeşil Rapido 2021’in ilk oturumu online olarak gerçekleştirildi. Toplantıda sıfır karbonlu binaların önemi ele alındı. 

Güllük'te denize sıfır kaçak yapıya tepki!

Güllük’te, denize sıfır yapılan bir inşaatın, Milas Belediyesi tarafından iki kez durdurma tutanağı düzenlenmesine karşın inşaatının sürmesi, Güllük halkının tepkilerine neden oldu.

Emeklilik için büyük fırsat! Borçlarınız yapılandırılacak!

Binlerce esnaf, çiftçi ve vatandaşa istihdam paketi kapsamında sağlık primi borçlarını yapılandırma fırsatı tanınıyor. Yasayla birlikte 165 milyar TL sosyal güvenlik alacağı toplanacak.

Fırat İş Yapı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat İş Yapı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fırat İşlek tarafından kuruldu.

Yapı kooperatiflerinden ucuz konut fırsatı!

Yapı kooperatifleri, konut sahibi olmak isteyen kişileri buluşturarak uygun şartlarda konut sahibi olmalarına fırsat sunuyor. Kanun koyucu da Kurumlar Vergisi Kanunu ile yaptığı düzenlemelerle kooperatiflere kurumlar vergisi muafiyeti sağlayarak kolaylık sağlanıyor.

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ak Fırat Yapı Anonim Şirketi bugün Silivri’de 400 bin TL sermaye bedeli ile Murat Mızrak tarafından kuruldu.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Atıf Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Aydın, Ahmed Aydın, Mahmut Mustafa Aydın ve Ömer Faruk Aydın ortaklığında kuruldu.

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesi için yapı ruhsatı aldı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İzmir İli, Konak İlçesi, Mersinli Mahallesi, 8601 Ada 1 Parsel'de bulunan arsa üzerinde yapılacak olan İzmir Konak Karma Projesi'nin Yapı Ruhsatı 16 Nisan 2020 tarihinde alındı.

Füsun Yılmaz Deniz: 100 bin riskli yapıyı depreme hazırlamalıyız!

Deprem Haftası nedeniyle düzenlenen basın toplantısında konuşan Mimarlar Odası Kocaeli Şube Başkanı Füsun Yılmaz Deniz, “Kentin depreme hazır hale gelmesi ve yapısal dönüşümün sağlanması acil ihtiyaçtır” diye konuştu.

hekim yapı fİbercement üretim tesisi açılış Haberi

hekim yapı fİbercement üretim tesisi açılış

Cephe, dış cephe ve yapı kaplama malzemesi üretimi yaptıklarını ifade eden Hekim Yapı Genel Koordinatörü M. Fatih Ulusoy, 2014 yılında 20 milyon dolar yatırımla üçüncü fİbercement üretim tesisini faaliyete geçirdiklerini kaydetti. Yatırımı, artan kapasiteyi karşılamak için yaptıklarını söyleyen Ulusoy, tesisle birlikte 125 bin metreküp fİbercement üretim kapasitesine ulaştıklarını kaydetti. Ulusoy, fabrikanın getirdiği ek kapasiteyi göz önüne alarak, 2015 yılında cirolarını yüzde 30 artırmayı hedeflediklerini aktardı. 


EPS ve taş yünü dolgulu sandviç paneller ile EPS yalıtım ve ambalaj ürünleri imal ettiklerini belirten M. Fatih Ulusoy, üretim yelpazelerinin temelini fİbercement levha olarak bilinen lif takviyeli çimento levhanın oluşturduğunu ifade etti. Üçüncü tesisle birlikte fİbercement üretimi için bugüne kadar 70 milyon dolar yatırım yapıldığını belirten Ulusoy, yatırımların tamamının tutarının ise 95 milyon dolar...