14 / 05 / 2024

Hekim Yapı şirketleri

Hekim Yapı şirketleri

Hazır yapı sektöründe faaliyet gösteren Hekim Holding, Prefabrik Yapı, Özge Yapı, Hebo Yapı ve Hekim Yapı şirketleri ile İstanbul 38'inci Yapı Fuarı'nda yer alacak.

GSM şirketleri için çok konuşulacak kararname yayımlandı: Borcu silen vergiyi az ödeyecek!

Elektronik haberleşme ve su yapıları denetim hizmetleri ile ilgili tedbirleri içeren 140 sayılı OHAL Kararnamesi yayımlandı. Kararname kapsamında, GSM şirketleri, depremzedelerin borçlarını silmeleri ve OHAL süresince oluşan borçlardan feragat etmeleri durumunda, bu tutarları vergiden düşebilecek.

Müteahhitler yapı denetiminde değişiklik istiyor! 

Yapı denetiminde 2019'da hayata geçirilen  otomatik atama yöntemi, inşaat şirketleri ile denetim firmaları arasındaki sorunların büyümesine neden oluyor. İşte ayrıntılar...

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

LideBir'den yabancılara yapılan konut satışları iptal oldu iddiasına ilişkin açıklama!

Yabancılara yapılan ‘düşük değerli’ değerleme raporlarından dolayı konut satışlarının iptal olduğu ve ülkeye dolar girişinin engellendiğine ilişkin iddialara Lisanslı Değerleme Şirketleri Birliği Derneği (LideBir) tarafından açıklama yapıldı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Birliği Statüsünde Değişiklik Yapılmasına Dair Karar bugünkü 31521 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Finansal Kiralama Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring, Finansman ve Tasarruf Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu teklifi!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun teklifi TBMM'de onaylanarak yasalaştı. 

Ant Yapı Mirny Uçak Terminali’nin inşaatına başladı!

Yurt içinde ve yurt dışında birçok önemli proje hayata geçiren,Türkiye’nin önde gelen müteahhitlik şirketleri arasında yer alanAnt Yapı, Rusya’nın Yakutistan Bölgesi’nin Mirny şehrinde yeni bir havalimanı inşaatına başladı.

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanununda Değişiklik!

Finansal Kiralama, Faktoring ve Finansman Şirketleri Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Nato Prefabrik Yapı Sanayi Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Süreyya Hekim tarafından kuruldu.

Müteahhitlik şirketleri ve inşaat çalışanları için skorlama sistemi geliyor!

Müteahhitlik şirketleri, taşeron firmalar ve inşaat sektörü çalışanlarına yönelik skorlama yapacak bir sistem kurulması için çalışmalar yapıyor.

Basuki Hadimuljono: Türk şirketleri Endonezya’yı üs olarak kullanabilir!

Endonezya Bayındırlık ve İskan Bakanı Basuki Hadimuljono, Türkiye’den yapılacak yatırımları teşvik edeceğini vurgulayarak, "Türk şirketleri, Asya pazarına girmek için Endonezya’yı üs olarak kullanabilir" diye konuştu.

Hekim Yapı şirketleri Haberi

Hekim Yapı şirketleri

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Aydan Hekim, şirket olarak 170 bin metrekarelik üretim alanı, 17 bin metrekarelik hazır yapı tanıtım alanına sahip olduklarını söyledi. Hekim, 6 kıtada 90'a yakın ülkeye ihracat yaptıklarını anlatarak, "Yurtiçi ve yurtdışında 100'den fazla bayimiz ve 42 bin metrekare üzerinde referansımız ile gelişimi destekliyoruz" dedi. 



Grup, Prefabrik Yapı ile hafif çelik yapı sistemleri, Özge Yapı ile prefabrik yapı sistemleri, Hebo Yapı ile çok amaçlı yaşam konteynerleri ile şehir mobilyaları ve Hekim Yapı ile de yıllık 4 milyon metrekareye çıkacak panel üretim teknolojilerini...