22 / 07 / 2024

Hekimbaşı Yalısı çöküyor mu

Hekimbaşı Yalısı çöküyor mu

İstanbul'da geçtiğimiz günlerde geminin çarptığı yalıyı boşaltma çalışmaları sürerken yalının deniz doğru kaydığı ve bu nedenle çökme riski taşıdığı belirtildi. 

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor!

Denize sıfır konumuyla İstanbul’un en özel markalı konut projeleri arasında yer alan Mercan Tuzla Vesen Yalıları 8 Haziran'da görücüye çıkıyor.

Avrupa'da fahiş emlak fiyatları can sıkıyor!

Avrupa ülkelerinde gayrimenkul sektöründe yaşanan fahiş fiyatlarda meydana gelen fahiş artışlar en çok öğrencilerin canını sıkıyor. yüksek fiyatlar nedeniyle öğrenciler yardım derneklerinden destek almaya başladı. 

Koronavirüs Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talebi artırdı! 

Koronavirüs salgınının Türkiye'de de etkisini göstermesi üzerine ve en çok vakanın İstanbul'da görüldüğünün açıklanması üzerine, İstanbul'da yaşayan birçok vatandaş sakin bölgelerdeki evlere gözlerini çevirdi. Bu süreçte Sarıyer Zekeriyaköy'deki eşyalı kiralık villalara talep arttı...

Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in yalısını hazırlıyor!

Holywood aktör ve aktrislerinin de bulunduğu birçok isme özel projeler yapan Mimar Esra Kestirengöz, Ahmet Eren'in Çengelköy'deki yol yalısını hazırlıyor...

Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’daki yalısı satışa çıktı!

Azerbaycanlı hayırsever işadamı Hacı Zeynelabidin Tagiyev’in Büyükada’da bulunan yalısı satılıyor. 300 yıllık tarihe sahip yalı için 17 milyon lira değer biçildi.

 Uzungöl’de imar barışına aykırı yapıların yıkımı için bekleyiş sürüyor!

Trabzon’un Çaykara ilçesinde yer alan Uzungöl’deki imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için son tarih 5 Ekim olarak belirlenmişti. Yapıların sahiplerinin binaları boşaltmaması üzerine yıkım gerçekleştirilemedi. Yıkım için bekleyiş sürüyor…

1915 Çanakkale Köprüsü ve Büyük İstanbul Tüneli görücüye çıkıyor!

1915 Çanakkale Köprüsü ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda görücüye çıkıyor.

İsrail Doğu Kudüs'teki evleri yıkıyor! 

İsrail Doğu Kudüs'te Filistinlilere ait evleri güvenlik tehlikesi oluşturduğu gerekçesiyle yıkıyor. 

Tarihi Kuleli Yalısı 190 milyon liraya satılıyor!

'Noel Eram Yalısı' olarak da bilinen İstanbul Boğazı'ndaki en değerli yalılarından Çengelköy'deki Tarihi Kuleli Yalısı 190 milyon liraya satılıyor.

Avrupa konut sıkıntısı yaşıyor!

Almanya Başbakanı Angela Merkel, "Avrupa konut sıkıntısı yaşıyor. Bizim görevimiz bu sorunu çözmek." diye konuştu...

Fırtına Vadisi'nde kaçak yapıların yıkımı sürüyor!

Rize Ardeşen ve Çamlıhemşin ilçelerinde, Fırtına Vadisi'nde yapılan kaçak yapıların yıkımı sürüyor...

Hekimbaşı Yalısı'na çarpan geminin sahibi zarar için 206 milyon TL yatıracak!

İstanbul Boğazı'ndaki Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'na çarpan geminin sahibi, zarara karşılık 206 milyon 103 bin 865 lira yatıracak.

Hekimbaşı Yalısı çöküyor mu Haberi

Hekimbaşı Yalısı çöküyor mu

Hekimbaşı Salih Efendi Yalısı'nın boşaltılmasına çalışmaları sürerken tarihi yalının denize doğru kaydığı ve her an tamamen çökme tehlikesinin bulunduğu açıklandı.

Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, tarihi yalının ön kısmında denize parça düşmeye devam ederken, yalının ön-üst cephesinde çökmenin olduğu belirtiliyor.

Boğaz'daki yalının denize doğru kaydığı açıklanırken tarihi yapının her an tamamen çökebileceği kaydedildi.

Öte yandan sabah saatlerinde kazayla ilgili yeni bir gelişme yaşanmış ve yalı sahiplerinin gemi için haciz kararı aldırdığı ve şimdilik 50 milyon dolarlık ihtiyati haciz konulduğu...