03 / 10 / 2024

HekimProfil

HekimProfil

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

Yapı profilleri üreticisi HekimProfil 40. İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı. HekimProfil, fuarın ilgi odağı oldu.

Hekim Holding 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding;39. İstanbul Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş., Hekim Yapı A.Ş., Steelin ve HekimProfil ile katılıyor.

HekimProfil Haberi

HekimProfil

Hekim Holding’in çok katlı hafif çelik yapılar, endüstriyel tesisler, güneş enerji santralleri ve geniş açıklıklı özel projeler için nitelikli yapı profilleri üreten markası HekimProfil, güneş enerji sistemleri taşıyıcı profilleri segmentindeki yeniliklerini 40. İstanbul Yapı Fuarı'nda sergiledi. 


Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeniliklerinin yanı sıra tasarımıyla da dikkati çeken standında sanal gerçeklik teknolojisine de yer veren HekimProfil, unreal teknolojilerin tümünü kullanarak fuarın ilgi odağı oldu.


VR3 gözleri ile kendilerini sanal ortamın ötesinde tamamen gerçek yapı içerisinde hissettiklerini ifade eden katılımcılar, söz konusu teknoloji sayesinde tüm ürünleri detaylı bir şekilde inceleme fırsatı buluyor.


HEKiMStructureROBOT hattının üretim kabiliyetleri arasında yer alan değişik geometrik şekillerde bağlantı deliklerinin profil üzerinde açılması ile özel projelerinde ek bağlantı parçalarına gerek duymadan sistem kurulumu gerçekleşmesine imkan veren HekimProfil, bir taraftan yüksek...