03 / 05 / 2024

Helenium Boutique teslim tarihi

Helenium Boutique teslim tarihi

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Boutique Pendik Evleri 'nde satışlar devam ediyor. Proje 6 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Helenium Boutique teslimleri ne zaman?

Helenium Boutique Pendik teslim tarihi!

Başarır İnşaat imzasıyla yükselen Pendik Helenium Boutique 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri ile Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte Helenium Boutique Pendik teslim tarihi...

Kurtköy Helenium Boutique satılık!

Kurtköy Helenium Boutique satılık konutların büyüklükleri minimum 65 metrekare, maksimum 191 metrekare şeklinde dizayn edildi. Proje İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kurtköy'de inşa ediliyor.

Başarır İnşaat Helenium Boutique projesi!

Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tiplerinde dizayn edildiği Başarır İnşaat Helenium Boutique projesi toplam 148 adet daire ve 24 adet mağazadan meydana geliyor...

Helenium Boutique iletişim!

Helenium Boutique iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Helenium Boutique projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerinde dizayn edildi...

Helenium Boutique Residence!

Dairelerin alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında farklılık gösteren Helenium Boutique Residence'de yer alan konutlar 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Helenium Boutique teslim tarihi!

Helenium Boutique teslim tarihi bilgisini almak için haberimizde faydalanabilirsiniz. Pendik - Kurtköy'de konumlandırılan projede daire alanları 65 - 191 metrekare arasında farklılık gösteriyor.

Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Pendik Helenium Boutique'te yeni yılın beklenen kampanyası geldi. Projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor. İşte, Pendik Helenium Boutique fiyat listesi!

Helenium Boutique'te 179 bin TL'ye 1+1!

Helenium Boutique projesinde 1+1,2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Helenium Boutique'te 179 bin TL'ye 1+1 daire sahibi olunabiliyor.

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Boutique Daça Çekmeköy'de 274 bin TL'ye! Temmuz teslim konutlar!

Temmuz'da daire teslimlerinin yapılacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan konutların fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 10'a ek peşin ödemelerde yüzde 5 indirim sağlanıyor.

Boutique Daça'da lansmana özel yüzde 15 indirimle! Temmuzda teslim!

Daça İnşaat tarafından hayata geçirilen Daça İnşaat Boutique Daça projesi Avrupa Yakası Çekmeköy' de yükseliyor. Projede lansmana özel indirim peşin alımlarda yüzde 15 indirim yapılıyor.

Boutique Daça'da lansman özel indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Daire fiyatlarının 274 bin TL 'den başlangıç gösterdiği Boutique Daça projesi kapsamında lansmana özel indirim seçenekleri sunuluyor. Boutique Daça kapsamında daire teslimleri Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15'e varan indirimlerle! Temmuz'da teslim!

Temmuz'da daire teslimlerinin yapılacağı Çekmeköy Boutique Daça projesinde lansmana özel yüzde 10 ve ek olarak peşin alımlarda yüzde 5 olmak üzere yüzde 15'e varan indirimler yapılıyor.

Boutique Daça Çekmeköy'de Temmuz teslim daireler yüzde 15 indirimle!

Lansmana özel yüzde 10 + peşin ödemeyle yüzde 5 olmak üzere yüzde 15'e varan indirim seçeneklerinin sunulduğu Boutique Daça Çekmeköy'de teslimler Temmuz ayında başlayacak.

Boutique Daça Çekmeköy'de 259 bin TL'ye! Temmuz'da teslim!

Temmuz'da yaşamın başlayacağı Boutique Daça Çekmeköy projesinde yer alan daire seçeneklerinin fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje kapsamında yüzde 15'e varan indirimler sağlanıyor.

Boutique Daça'da tapu hemen, konutlar Temmuz'da teslim!

Boutique Daça’da yaşam Temmuz’da başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim, peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile de ön plana çıkıyor.

Boutique Daça daireleri satışa çıktı!

Temmuz 2015'te teslim edilmesi planlanan “Boutique Daça” projesinde lansmana özel daire fiyatları belirlendi. Dairelerin lansman fiyatları 2+1 dairelerde 437 bin TL, 3+1 dairelerde 490 bin TL, 4+1 dairelerde ise 765 bin TL olarak belirlendi.

Pendik Helenium Butik fiyatları!

Daire teslimleri 2017 yılı içerisinde yapılacak olan Kurtköy Helenium Boutique Konutları Aydos Ormanı'na komşu lokasyonda hayata geçiriliyor. Peki Pendik Helenium Butik fiyatları ne kadar?

Başarır Helenium Boutique satılık!

Başarır Helenium Boutique satılık konut fiyatları 195 bin 600 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların alanları minimum 65 metrekare, maksimum ise 191 metrekare olarak belirlendi.

Helenium Boutique teslim tarihi Haberi

Helenium Boutique teslim tarihi

"Helenium Boutique teslimleri ne zaman?" sorusunu yanıtlamadan önce projenin diğer özelliklerinden bahsedelim. Projede 148 tane daire ve 28 tane mağaza yer alıyor. 


İstanbul'un Pendik ilçesine bağlı Kurtköy bölgesinde yükselen Helenium Boutique Residence 'de yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.


Pendik Helenium Boutique Konutları 195 bin 600 liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor. Proje 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. 


Başarır İnşaat imzası taşıyan Kurtköy Helenium Butik projesinin ortak yaşam alanları arasında; güvenlik, açık yüzme havuzu, güneşlenme alanları, çocuk oyun alanları ve otopark bulunuyor. 


"Helenium Boutique teslimleri ne zaman?" sorusuna 2017 yılı yanıtını verebiliriz. Proje lokasyon olarak TEM Otoyolu'na, Viaport'a ve Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda yer alıyor. 


Helenium Butik Rezidans ulaşım:...