29 / 04 / 2024

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Firma: Daça İnşaat

Proje: Boutique Daça

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.





Boutique Daça projesi, Anadolu Yakası'nda Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Çekmeköy  Boutique Daça  projesi, Daça Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


5’er katlı 8 bloktan oluşan Çekmeköy Boutique Daça projesinde daire teslimleri Temmuz'da yapılacak. Projede toplam 351 konut yer alıyor. 


Toplam arsa alanı 22 bin 600 metrekare olan Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan dairelerin fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. 


Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon boutique evler, 4 oda 1 salon teras evler şeklinde tasarlandı.  


Çekmeköy Boutique Daça ödeme planı kapsamında lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor. 


Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan sosyal alanlar içinde çocuk oyun alanları, çok amaçlı saha, çocuk yüzme havuzu, bisiklet yolları, yüzme havuzu ve güneşlenme terası yer alıyor. 

Boutique Daça 22.01.2016 tarihli fiyat listesi için tıklayın!

Çekmeköy Boutique Daça iletişim

Tel: 0216 621 00 21

Web Adresi: http://boutiquedaca.com/


projeye sor



Geri Dön