28 / 04 / 2024

Gök Plaza Bursa projesinde ofisler 272 bin TL' den başlıyor! Lansmana özel yüzde 15 indirimle!

Gök Plaza Bursa projesinde ofisler 272 bin TL' den başlıyor! Lansmana özel yüzde 15 indirimle!

Firma: Gökçadır İnşaat

Proje: Gök Plaza

Gökçadır İnşaat tarafından hayata geçirilen Gök Plaza Bursa projesi toplam 13 bin metrekare alan üzerine yayılıyor. Gök Plaza Bursa projesinde ofisler 272 bin TL' den başlıyor. Lansmana özel yüzde 15 indirimle satışa sunuluyor.



Gök Plaza Bursa projesi 2 blok halinde yükseliyor. Projede bloklar ofis ve rezidans şeklinde ayrılıyor. Rezidans projesi ofisten daha sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Gök Plaza Bursa projesinde toplam 38 adet ofis yer alıyor. Projedeki ofislerin alanları 74 metrekareden balıyor. Proje Bursa İl'i Nilüfer İlçe' sinde yer alıyor.


Gök Plaza Bursa projesinde toplam 60 adet daire bulunuyor. 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edilen daireler 140 metrekareden oluşuyor.


Gök Plaza Bursa projesinde rezidans bloğuyla ortak olarak kullanılacak spor komleksi de yapılması planlanıyor. Spor salonu 2 buçuk katlı bina olarak düşünülüyor.


Gök Plaza Bursa projesinde ofisler 272 bin TL' den başlıyor. Projede lansmana özel yüzde 15 indirimle ödeme seçenekleri de bulunuyor. Projedeki ofislerin fiyatı 460 bin TL' ye kadar yükseliyor.


Gök Plaza Bursa iletişim:

Merkez Ofis:İzmiryolu Üçevler Mh. Aysel Sk. Sertepe İş merkezi Kat 3 Nilüfer / BURSA

Tel :+90 (224) 441 33 92 

Web: [email protected]

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön