29 / 04 / 2024

Çekmeköy Boutique Daça daire fiyatları

Çekmeköy Boutique Daça daire fiyatları

Temmuz'da daire teslimlerinin yapılacağı Çekmeköy Boutique Daça projesinde lansmana özel yüzde 10 ve ek olarak peşin alımlarda yüzde 5 olmak üzere yüzde 15'e varan indirimler yapılıyor.

Çekmeköy Boutique Daça'da yaşam Temmuz'da başlayacak!

Boutique Daça'da yaşam temmuz ayında başlıyor. Lansmana özel yüzde 10 indirim, peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim fırsatı sunan proje, tapuyu daire tesliminden önce vermesi ile ön plana çıkıyor.

Boutique Daça'da 274 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Yüzde 15 indirim!

Daça Gayrimenkul tarafından inşa edilen Boutique Daça projesinde daire fiyatları 274 bin TL'den başlıyor. İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de hayata geçirilen projede lansmana özel yüzde 15'e varan indirim uygulanıyor.

Çekmeköy Boutique Daça'da yüzde 15 indirimle! Temmuz teslim daireler!

Dairelerin Temmuz'da teslim edileceği Çekmeköy Boutique Daça projesinde yer alan konutlar için lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor.

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı!

Çekmeköy’deki ekolojik turizm ve tarım alanları, konut imarına açıldı. Paylaşılan detaylara göre Çekmeköy belediyesi 4 köyü kapsayan imar planındaki “ekolojik turizm alanlarında konut yapılamaz” ibaresini iptal ederek 2 katlı konut inşaatlarının da önünü açtı.

Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı ile satışta! Yeni proje

Sadıkoğlu imzalı Çekmeköy'de yükselen Sadıkoğlu Villaları Çekmeköy Projesi satışa çıktı. Kolay ödeme koşulları sağlanan projede yüzde 50 peşin 5 ay vade fırsatı bulunuyor. İşte projeye ilişkin tüm merak edilenler...

Nef'ten Çekmeköy 3. Etap açıklaması!

Kandilli Koru Blokları projesini satışa çıkaran Nef, Çekmeköy projesinin 3. etabının iptali ile ilgili açıklama yaptı. İşte Nef'in o açıklaması...

Çekmeköy Alemdağ'da eski binalar dönüşecek!

Çekmeköy Belediyesi, Alemdağ, Ekşioğlu ve Çatalmeşe Mahallelerinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları için yeni imar planını devreye aldı. 

Çekmeköy Ormanköy’ün bahçe villa ve teras loftlarına yoğun talep!

Koronavirüsle değişen tüketici tercihleri sağlıklı evlere yöneldi. Dap Yapı’nın Çekmeköy’de inşa ettiği Ormanköy projesinin bahçe vilları ve loft dairelerine yoğun talep geldi...

Çekmeköy Belediyesi, okul arazisini satışa çıkardı!

Çekmeköy Belediyesi, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün acil ihtiyaç olduğunu belirterek ilkokul ya da ortaokul alanı olmasını talep ettiği araziyi satışa çıkardı.

ZİN D Diamond Çekmeköy projesi satışta!

ZİN D Yatırım ve Yönetim Geliştirme A.Ş. tarafından Çekmeköy'de inşa edilen ZİN D Diamond projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 433 bin TL'den dükkan fiyatları, 466 bin TL'den başlıyor.

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Aslan Gıda Mobilya Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi bugün Çekmeköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Arslan tarafından açıldı.

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

Çekmeköy Alemdağ’da inşa edilen Casa Bella Evleri'nde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 20 adet lüks bahçe dubleks ve 20 adet lüks çatı dubleks ev bulunuyor.

Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı!

Çekmeköy Alemdağ Mahallesi Saray Caddesi’nde hayata geçirilen 200 yataklı Çekmeköy Devlet Hastanesi açıldı.

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018!

Çekmeköy Saklı Vadi Konakları fiyatları 2018 haberimizde yer alıyor. Burçlar Yapı tarafından İstanbul Çekmeköy'de inşa edilen proje 86 daire ve 8 mağazadan oluşacak. 

Üsküdar-Çekmeköy metrosunun 2. Etabı Haziran'da açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar Çekmeköy metrosunun Yamanevler-Çekmeköy bölümünün Haziran ayı sonunda hizmete açılacağını söyledi.

Çekmeköy Boutique Daça daire fiyatları Haberi

Çekmeköy Boutique Daça daire fiyatları


Çekmeköy'de Anadolu Yakası'nda hayata geçirilen Boutique Daça projesi Daça Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. 


351 konuttan meydana gelen Çekmeköy Boutique Daça projesinde 1+1, 2+1, 3+1 Boutique Evler, 4+1 dubleks teras evler yer alıyor. 


5’er katlı 8 bloktan oluşan Çekmeköy Boutique Daça projesinde daire fiyatları 274 bin TL'den başlangıç gösteriyor. 


22 bin 600 metrekarelik arsa alanına sahip Çekmeköy Boutique Daça projesinde daire teslimleri Temmuz'da yapılacak. 


Çekmeköy Boutique Daça projesinde lansmana özel yüzde 10 ve peşin alımlarda ise ek yüzde 5 indirim uygulanıyor. 


Çekmeköy Boutique Daça projesinde çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, güneşlenme terası, çok amaçlı saha, açık ve kapalı yüzme havuzu ile yürüyüş ve bisiklet yolları, vitamin bar bulunuyor.

Boutique Daça 22.01.2016 tarihli fiyat listesi için tıklayın!

Çekmeköy Boutique Daça iletişim

Tel: 0216 621 00 21

Web Adresi:...