28 / 04 / 2024

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

Casa Bella Çekmeköy'de fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor!

Çekmeköy Alemdağ’da inşa edilen Casa Bella Evleri'nde fiyatlar 1 milyon TL'den başlıyor. Projede 20 adet lüks bahçe dubleks ve 20 adet lüks çatı dubleks ev bulunuyor.



Cihangir Yapı İnşaat tarafından inşa edilen Casa Bella'da evler 3+1 bahçe dubleksi ve  3+1 çatı dubleksi olarak tasarlandı.  Proje İstanbul'un Çekmeköy semtinde yükseliyor.

Çekmeköy Casa Bella projesindeki konutların büyüklükleri 163 metrekare ile 192 metrekare arasında değişiyor. 5 bloktan meydana gelen projede 40 adet konut bulunuyor.

Hemen teslim Casa Bella Çekmeköy projesinde evlerin fiyatları 1 milyon TL'den başlangıç gösteriyor. Proje içerisinde 20 adet lüks bahçe dubleks ve 20 adet lüks çatı dubleks ev yer alıyor.

Casa Bella projesinin sosyal donatı alanları arasında; açık yüzme havuzu, her daireye ait kapalı otopark, 30 metrekare hobi odaları, 5 bin metrekare peyzaj, kapalı misafir otoparkı, her daireye 20 metrekare depo, 24 saat güvenlik, merkezi telefon santrali ve TV antenleri, kontrollü yaya ve araç giriş kapıları, peyzaj düzenlemesi, toplantı ve hobi salonları, su depo-hidrofor, çocuk havuzu ve çocuk parkı mevcut.

Çekmeköy Casa Bella iletişim:
Telefon: 0216 537 84 84
Web: http://www.cihangiryapi.com

 Casa Bella Çekmeköy de fiyatlar 1 milyon TL den başlıyor!

Casa Bella Çekmeköy de fiyatlar 1 milyon TL den başlıyor!


Geri Dön