27 / 04 / 2024

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan



Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Marketplaces’in iştiraki ECE Türkiye arasında önemli bir işbirliğine imza atıldı. Bu iş birliği ile Ağaoğlu ÇekmeköyPark karma projesi bünyesinde yer alan alışveriş merkezinin yönetimini üstlenen ECE Türkiye, projenin uzun dönemli yönetiminin yanı sıra konsept optimizasyonu ve kiralama operasyonlarını da yürüteceği belirtildi. Buna göre, Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin 2024'ün dördüncü çeyreğinde kapılarını açması hedefleniyor.

ekonomim.com'da yer alan habere göre; 7 milyar TL yatırım değeri ile hayata geçirilen karma kullanımlı projenin AVM bacağında 25 bin metrekarelik kiralanabilir alanda 100'den fazla mağaza yer alacak. Alışveriş merkezi dışında 13 blokta yer alan 738 rezidanstan oluşan proje, modern yaşamın tüm gereksinimlerine uygun olarak tasarlandı. 15 dakikalık çekim alanında sayıları her geçen gün artan orta ve üst gelir grubuna mensup 600 bini aşkın nüfusun yaşadığı karma kullanımlı proje, otoyol ve metro bağlantıları ile kolayca ulaşılabilir bir lokasyonda yer alıyor. Alışveriş merkezinin 555 araçlık bir otoparkı da bulunuyor. 

EGE TÜRKİYE'YE GÜVENİYORUZ

Proje hakkında bilgi veren Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO’su Burak Kutluğ, “Ağaoğlu ÇekmeköyPark karma kullanımlı projemizin konut kısmında yaşam hali hazırda başladı. İnşaatı devam eden AVM’mizin de açılmasıyla projemiz, konut sayısının yüksek olduğu bir yerleşim alanı olan Çekmeköy’de barındırdığı fonksiyonlar ve konseptiyle rakipleri arasından sıyrılacaktır. AVM’mizin kiralamasını ve uzun dönemli yönetimini, yenilikçi yaklaşımlarına, profesyonelliklerine, performanslarına ve sektörel tecrübelerine güvendiğimiz ECE Türkiye’ye emanet ediyoruz. İş birliğimizin her iki grup için de hayırlı olmasını diliyor, önümüzdeki dönemde yeni projelere birlikte imza atmayı hedefliyoruz.” ifade etti.

 Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye nin yöneteceği açıklandı...

GENİŞ KAPSAMLI BİR İŞ BİRLİĞİ OLACAK

ECE Türkiye Eş Genel Müdürü ve COO’su Semet Yolaç Canlıel ise şunları kaydetti: “Son yıllarda İstanbul’un yükselen değerlerinden biri olarak öne çıkan Çekmeköy’de faaliyete geçecek Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin kente yeni bir soluk getireceğine, deneyimi ile ön plana çıkararak Anadolu yakasında da yaşam tarzlarını değiştirecek  önemli bir rol oynayacağına güveniyoruz.  ECE Türkiye ile Ağaoğlu Şirketler Grubu arasındaki daha geniş kapsamlı stratejik iş birliğinin ilk adımı olarak nitelendirdiğimiz bu operasyonumuzla birlikte 12 alışveriş merkezinde yaklaşık 600 bin metrekare kiralanabilir alanı yönetiyo olacağız . Bu kapsamda da bütüncül bakış açımız ve tecrübemizle bu önemli projeye katma değer yaratacağımıza inancımız tam.” dedi.

Akasya AVM'nin değeri 18 milyar TL'ye dayandı! 

Atakule AVM'nin değeri 2.2 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP  Ankara  Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

31 Aralık'ta AVM'ler kaça kadar açık? 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak 2024?


Geri Dön