17 / 05 / 2024

helenium vings teslim tarihi

helenium vings teslim tarihi

Pendik Kurtköy'de yükselen Helenium Vings projesinde satış süreci başladı. Başarır İnşaat, projenin yapımına bu ay içinde başlayacak

Helenium Boutique Pendik teslim tarihi!

Başarır İnşaat imzasıyla yükselen Pendik Helenium Boutique 1 oda 1 salondan 3 oda 1 salona kadar değişiklik gösteren daire tipi seçenekleri ile Pendik-Kurtköy'de inşa ediliyor. İşte Helenium Boutique Pendik teslim tarihi...

Pendik Helenium Boutique teslim tarihi!

Pendik Helenium Boutique daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alıyor. İşte Pendik Helenium Boutique teslim tarihi...

Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique projesinde toplam 24 mağaza ve 148 daire yer alıyor. Peki 2017 yılında teslim edilecek olan Helenium Boutique Kurtköy fiyatları ne kadar?

Helenium Boutique Pendik satış ofisi!

Başarır İnşaat tarafından İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Helenium Boutique Rezidans 'ta dairelerin teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlendi. İşte Helenium Boutique Pendik satış ofisi iletişim bilgileri...

Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Başarır İnşaat imzası ile hayata geçirilen Helenium Butik Evleri'nde yer alan konutların büyüklükleri 65 metrekareden başlıyor, 191 metrekareye kadar ulaşıyor. Peki Helenium Butik ne zaman teslim edilecek?

Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde peşinatsız, banka kredisiz ödeme yapılabiliyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler yer alıyor. Satışların hızla devam ettiği Helenium Boutique Kurtköy ne zaman teslim?

Pendik Helenium Boutique ödeme planı!

Pendik Helenium Boutique ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. 2017 yılında teslim edilecek olan projede daireler 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Helenium Boutique Pendik ne zaman teslim?

Helenium Boutique projesinde dairelerin büyüklükleri 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor. Projede 148 tane daire bulunuyor. Peki Helenium Boutique Pendik ne zaman teslim?

Helenium Boutique Evleri teslim tarihi!

Helenium Boutique Evleri teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Proje lokasyon olarak Aydos Ormanı'na, Sabiha Gökçen Havalimanı'na, Viaport AVM'ye ve TEM Otoyolu'na yakın mesafede yükseliyor.

Pendik Helenium Boutique fiyatları!

Başarır İnşaat imzası ile inşa edilen Helenium Boutique Residence konut projesi 2017 yılı içerisinde teslim edilecek. İşte satış süreci devam eden Pendik Helenium Boutique fiyatları...

Helenium Boutique Başarır İnşaat projesi!

Helenium Boutique Başarır İnşaat projesi 2017 yılında teslim edilecek. Dairelerin 195 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satıldığı projede daire alanları 65 metrekare ile 191 metrekare arasında değişiyor.

Pendik Helenium Boutique ödeme seçenekleri!

Pendik Helenium Boutique ödeme seçenekleri kapsamında vade farksız ödeme yapılıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerden meydana gelen proje 2017 yılında teslim edilecek.

Kurtköy Helenium Butik teslim tarihi!

İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesi Kurtköy bölgesinde hayata geçirilen Helenium Butik Rezidans satış süreci devam ediyor. 6 bin metrekare alan üzerinde yayılan Kurtköy Helenium Butik teslim tarihi haberimizde bulunuyor.

helenium vings teslim tarihi Haberi

helenium vings teslim tarihi

Helenium Twins projesinin yapımcı firması olan Başarır İnşaat, Helenium serisinin son projesine imza attı. Helenium Wings adı verilen projede satışlar başladı. 50 milyon yatırım değerine sahip olan Helenium Wings projesinin inşaat çalışmaları bu içinde başlayacak. Villa, stüdyo, dükkan ve dairelerden oluşan karma bir proje olan Helenium Wings projesi 16 bin 500 metrekarelik alana kuruluyor.


6 blok halinde yükselen projede yeşil alanlara 12 bin metrekare, bina oturum alanlarına 5 bin 400 metrekare ayrıldı. Helenium Wings projesinde lansmana özel yüzde 10 oranında indirim uygulanıyor. Ayrıca 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. 


Kurtköy'de hayata geçirilen Helenium Vings'te teslimler 31 Aralık 2014 tarihinde yapılacak. 388 adet bağımsız bölümden meydana gelen projede 49 adet stüdyo, 146 adet 1+1, 132 adet 2+1, 18 adet 3+1, 12...