22 / 07 / 2024

helenyum butik projesi

helenyum butik projesi

Helenium Boutique projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor. İşte Helenium Boutique Kurtköy daire fiyatları...

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Mayra Merdivenköy Butik 52'de 730 bin liraya! Yeni proje!

Mayra Merdivenköy Butik 52 projesi 1 bloktan meydana geliyor. 2 çeşit 3+1 daire tiplerine  yer verilen projede fiyatlar 730 bin liradan başlayarak değişiyor. 

Batman Hasankeyf'e butik otel geliyor!

DİKA’nın desteklediği ‘butik otel’ projesi, Batman Hasankeyf'in Üçyol Köyü'nde hayata geçecek. Kaymakam Faruk Baygüven, projenin 3 milyon TL'ye mal olacağını açıkladı. 

Greenist Teras’ta ön satışlar başladı! Yeni proje!

Saray Grup’un butik projesi Greenist Teras projesi 472 metrekare teras alanı ve güneş dairelerle Güneşli’de yükseliyor.

Yör Palas Acıbadem projesi satışta!

Yörsan ile tüm Türkiye ve 25 ülkeye en güzel lezzetleri sunan Yör Group, Yöryapı şirketiyle Acıbadem’in en akıllı konut projesi Yör Palas’ı satışa sunuyor. A Plus bir proje olarak hayata geçirilen Yör Palas, Acıbadem’in en lüks ve prestijli butik projesi olma özelliğini taşıyor.

Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı!

Akkuş Grup’un Avrupa yakasının cazibe merkezlerinden Beylikdüzü’nde inşa ettiği butik projesi Alya Penta’da 48 ay faizsiz konut imkanı ile daire sahibi olunabiliyor.

Butik Kartal fiyatları 2017!

Akgel Yapı tarafından inşa edilen Butiq Kartal projesi 43 daire ve 4 ticari üniteden meydana geliyor. İşte Butik Kartal fiyatları 2017...

Muhit Sancaktepe: Sur Yapı Sancaktepe projesinin adı belli oldu!

Sur Yapı'nın yeni butik projesi, Muhit Sancaktepe adıyla satışa sunuluyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe'de 217 daire ve 12 dükkan olacak...

EMS Butik Residence'ta kampanya!

Beylikdüzü – Esenyurt bölgesinin en yenilikçi firması EMS YAPI, yeni projesi ''EMS Butik Residence'' ile yine bölgeye getirdiği ilklerin yanında konut sahibi olmayı kolaylaştırıyor.

Bağlıca Batışehir projesi görücüye çıktı!

Ankara Bağlıca’da, 8 bin 399 konutluk yerleşim alanı ve 200 bin metrekarelik dev ticari alanıyla butik bir şehir olacak Bağlıca Batışehir görücüye çıktı. Bağlıca Batışehir projesi, çağdaş kentleşmenin yeni simgesi olmaya aday.

Kıyı İstanbul projesi 4 Nisan'da görücüye çıkacak!

4 Nisan'da görücüye çıkacak Kıyı İstanbul projesi 240 milyon Euro yatırımla Büyükçekmece’de yükselecek. Projede marina, butik otel ve 7 caddeden oluşan açık hava müzesi niteliğindeki çarşı birimleri yer alacak.

Biruni Üniversitesi Zeytinburnu'nda butik otel yapacak!

Biruni Üniversitesi, Zeytinburnu'ndaki kampüsün arkasında butik otel projesine başlıyor. Biruni Otel projesi 257 yatay ve 127 oda kapasiteli olacak...

helenyum butik projesi Haberi

helenyum butik projesi

Helenium Boutique Kurtköy daire fiyatları bilgisinden önce projeden bahsedelim. Başarır İnşaat imzası ile yükselen projede teslimler 2017 yılında geçekleşecek.


148 tane daireden meydana gelen Helenium Boutique Kurtköy projesinde daire alanları 65 metrekareden başlıyor ve 191 metrekareye kadar ulaşıyor.


Helenium Boutique Kurtköy projesinde toplam daire bedelinin yüzde 35'i peşinat olarak ödendiğinde, kalan daire bedeli için 24 ay vade farksız taksit yapılıyor. 


6 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen Helenium Boutique projesinde fitness center, spor alanları, yürüyüş parkuru, sauna, buhar odası, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları bulunuyor. 


Helenium Boutique Kurtköy daire fiyatları

Helenium Boutique Kurtköy daire fiyatları 195 bin 600 TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Helenium Boutique nerede?

Adres: YeniŞehir Mahallesi.Eşref Bitlis Bulvarı...