27 / 04 / 2024

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.



 

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan “Gül Suites” in tanıtımı İzmir'deki projelerinin İstanbul'da tanıtımını gerçekleştirmeyi üstlenen Coldwell Banker Baras ofisi Lüks Konut Uzmanı Ayşe Fügen Arda ev sahipliğinde gerçekleşti.

Gül Suites projesi sadece 12 daireden meydana gelen butik bir site. İzmir'in ileri gelen bir çok ailesine komşu olan bu keyifli proje bir çok İstanbullunun hayali olan yeşillikler içinde, sakin ama bir o kadar da sosyal hayata yakın ve de en az İstanbul'daki evleri kadar konforlu bir yaşamı sunuyor.

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

Arda’nın İzmir’de satış ve pazarlamasını üstlendiği ilk proje, CCG Yapı’ya ait  İzmir  Bornova’da yer alan “Gül Suites” projesi. İzmir’in en prestijli bölgesi olan Bornova’da yer alan, şehrin boğucu havasından, yoğun trafiğinden uzak ancak bir o kadar da sosyal hayatın içinde olan “Gül Suites” projesi ile konforu ve huzuru yeniden keşfetme imkanına sahip olacaksınız.

Klasik bir müteahhit işi olmaktan çok öte olan bu projede 12 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Sanki müstakil bir konutta yaşıyor gibi hissedip ama rezidans konforuna sahip olan alt yapının sağlanması ve bölgenin ruhunu yansıtan mimarisi projeyi daha da avantajlı da kılıyor.

İstanbul'da artık unuttuğumuz yeşili, gökyüzününü ve insan ilişkilerini bize sunmanın yanı sıra hayatımızın ve sevdiklerimizin hayatlarının yollarda geçmemesi için muhteşem bir konumda bulunan Gül Suites butik bir site. Tamamen ithal malzemelerin kullanıldığı bu projede yer alan 12 dairenin hızlıca tükeneceği görüşünde olan Arda, konforu, huzuru ve sosyal hayatı bir arada bulacakları bu proje için İstanbulluların bu fırsatı kaçırmamaları gerektiğini de sözlerine ekliyor.


Geri Dön