09 / 05 / 2024

Gül Suites nerede

Gül Suites nerede

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede?

Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Gül İnşaat Esenyurt projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Gül Suites Projesi tanıtıldı!

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan Gül Suites projesi tanıtıldı.

Apartıman Gül nerede?

13 kat üzerinde toplam 25 konut ünitesi ve 1 ticari üniteden Apartıman Gül  projesinde satışlar devam ediyor... Peki Apartıman Gül nerede hayata geçiriliyor?

Turyap Gül İnşaat açık artırması nerede? 

Hemen teslim ve temen tapu fırsatının sunulduğu Gül İnşaat gayrimenkulleri açık artırmayla 6 Şubat 2018 Salı günü satışa çıkarılıyor...

Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

750 daire ve 12 dükkan olarak hayata geçirilen Gül İnşaat Seyrantepe projesinin detayları bugün netleşti. Peki, Gül İnşaat Seyrantepe projesi nerede?

TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

Toplamda 300 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede Gülşehir Belediyesi katkıları da bulunuyor. Peki TOKİ Gülşehir Konutları kurası nerede?

TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Gülşehir Belediyesi ortaklaşa inşa edeceği projede 300 adet daire bulunuyor. Peki TOKİ Nevşehir Gülşehir kura çekilişi nerede?

Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Evleri 11 blok halinde hayata geçiriliyor. Konut fiyatlarının 426 bin TL'den başladığı proje 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek. Peki Gül İnşaat 11. Mahalle nerede?

Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Vira İstanbul Residence'de fiyatlar 256 bin TL'den başlıyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen proje 17 blok halinde yükseliyor. Peki Gül Proje Vira İstanbul nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesinde 1.000'in üzerinde konut yer alıyor. Ticari ünitelerin de bulunduğu projede ön talep toplanıyor. Peki Gül İnşaat Gaziosmanpaşa projesi nerede?

Referans Güneşli nerede?

Dairelerin 1+1'den 4,5+1'e kadar farklılık gösteren proje Kiler GYO tarafından hayata geçiriliyor. Projedeki daire büyüklükleri 57 metrekareden başlangıç gösteriyor. Peki Referans Güneşli nerede?

Gül Proje 11. Mahalle nerede?

11. Mahalle Beylikdüzü Evleri 11 bloktan meydana geliyor. Proje 29 bin 918 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Peki Gül Proje 11. Mahalle nerede?

Gül Suites nerede Haberi

Gül Suites nerede

İzmir Profesörler Sitesinde yer alan ve çok özel butik bir proje olan “Gül Suites” in tanıtımı İzmir'deki projelerinin İstanbul'da tanıtımını gerçekleştirmeyi üstlenen Coldwell Banker Baras ofisi Lüks Konut Uzmanı Ayşe Fügen Arda ev sahipliğinde gerçekleşti.

Gül Suites projesi sadece 12 daireden meydana gelen butik bir site. İzmir'in ileri gelen bir çok ailesine komşu olan bu keyifli proje bir çok İstanbullunun hayali olan yeşillikler içinde, sakin ama bir o kadar da sosyal hayata yakın ve de en az İstanbul'daki evleri kadar konforlu bir yaşamı sunuyor.

Arda’nın İzmir’de satış ve pazarlamasını üstlendiği ilk proje, CCG Yapı’ya ait İzmir Bornova’da yer alan “Gül Suites” projesi. İzmir’in en prestijli bölgesi olan Bornova’da yer alan, şehrin boğucu havasından, yoğun trafiğinden uzak ancak bir o kadar...