20 / 05 / 2024

helikopterle istanbul turu kaç par

helikopterle istanbul turu kaç par

Antonina Turizm, kültür turlarının akılda kalmasını sağlamak amacıyla yurtiçinde ve yurtdışında helikopter kullanmaya başladı. İstanbul’un pek çok noktasının gezdirildiği ‘Havalı İstanbul’ turuna ilgi oldukça fazla.

13 karede nostaljik İstanbul turu!

BYEGM, resmi instagram hesabında İstanbul'un nostaljik fotoğraflarını yayınladı. Görenleri şaşırtan fotoğrafları sizler için derledik. İşte 13 karede nostaljik İstanbul turu...

Yabancı yatırımcılar İstanbul'da helikopterle arsa arıyor!

Emlak yatırımında son trend helikopter turu... Büyükçekmece, Çatalca ve İzmit'te arsa arayan yabancı yatırımcı helikopter turlarını patlattı. Özellikle son 6 ayda büyük artış var.

The İstanbul Edition’a uluslararası Sürdürülebilirlik Ödülü!

EDITION markasının Avrupa’daki ilk oteli, The Istanbul EDITION; dünya üzerinde 50 ülkenin katılımı ile gerçekleşen International Hotel Awards’da ‘2014 En İyi Sürdürülebilir Otel Ödülü’nün sahibi oldu.

Sembol İstanbul'da üç farklı ödeme sistemi!

Sembol istanbul projesi hızla yükseliyor. 3 resideııce ve 1 AVM'den oluşan Sembol İstanbul A ve B bloklarda residence dairelere, C blokta ise konut ve home ofislere yer veriyor.

Türkiye İMSAD Anadolu Turu ilk toplantısı Gaziantep'te yapıldı!

Anadolu Turu’na Gaziantep’ten başlayan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği'nin (İMSAD) Başkan Vekili Fethi Hinginar, “İnşaat sektörüne ve ülkemiz ekonomisine yaptığımız katkıyı artırmayı hedefliyoruz” dedi..

Kanal İstanbul fiyatları çıldırttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Uzmanı Vildan Kaya, kamuoyuna " Çılgın Proje " olarak lanse edilen Kanal istanbul Projesinin açıklanmasıyla birlikte bölgenin gayrimenkul yatırımcılarının akınına uğradığını söyledi.

Atakule Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı!

Atakule, son bulan geri sayım ile Dünya turu hediyeli kampanyasını başlattı.Geçmişten geleceğe tüm Ankara’lıların kalbinde yer edinmiş Atakule, bir ay süre ile yayında dünya turu hediyeli anketine başlıyor.

Boğaçayı projesi, Kanal İstanbul kadar önemli!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Boğaçayı projesinin kente 40 kilometre daha sahil alanı kazandıracağını belirtti. Türel 'Boğaçayı projesi Kanal istanbul kadar önemli' dedi.

Skyland İstanbul projesi 3 kule halinde yükseliyor!

Eroğlu Gayrimenkul'lün istanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Skyland İstanbul; AVM, ofis, otel ve rezidans ile karma bir yaşam alanı sunuyor. Proje farklı yüksekliklerde 3 kule ve bu kuleleri birleştiren bir meydandan oluşuyor.

Rings İstanbul'da 50 ay 0 faiz!

Rings istanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul'da yer alan bahçeli ve orman manzaralı teraslı evler ile Rings Rezidans'ta yer alan daireler bu kampanya kapsamında yer alıyor.

Yumak İnşaat Brunch ve Bisiklet turu düzenliyor!

Yumak İnşaat, Doğayı, yeşili koruyup küresel ısınmaya dikkat çekmek, bisiklet sporunu yaygınlaştırmak ve ulaşım aracı olarak kullanılmasının önündeki engelleri kaldırmak için bisiklet turu düzenliyor.

Rings İstanbul'da teslimler hemen yapılıyor!

Selin Yapı tarafından Sancaktepe'de inşa edilen Rings İstanbul'da hemen teslim daireler 50 aya kadar sıfır faiz oranıyla sunuluyor. Rings istanbul, 499 ev ve 99 rezidans daireden oluşuyor.

42 Maslak Contemporary İstanbul’un yeni iş ortağı!

Sanat ve yaşamın iç içe geçtiği 42 Maslak, Türkiye’nin ve bölgenin uluslararası çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul’un ortak sponsoru olarak önemli bir iş birliğine imza attı.

helikopterle istanbul turu kaç par Haberi

helikopterle istanbul turu kaç par

Antonina Turizm, kültür turlarını ‘ilginç’ hale getirmek için çalışmalarına devam ediyor. Özellikle Transsibirya, İpek Yolu treni, Transkanada ve Binbir Gece Treni tur organizasyonlarıyla da ünlenen firmanın tren turları da ayrı bir uzmanlık alanları.


Aynı zamanda İstanbul’un ilk helikopter kültür turu olan ‘Havalı İstanbul’, şehrin tarihi ve kültürel pek çok noktasının kuşbakışı görülmesini sağlıyor. Bir saat süren turdan önce İstanbul’un tarihi mekanları, kentleşme süreci, yapılaşma gibi konularda bir de seminer veriliyor. Uzman rehber tur boyunca da bilgilendirmelerine devam ediyor.

Tur, Maslak kuleleri, Rumeli Kavağı, Anadolu Kavağı, Yoros Kalesi, emirgan, Arnavutköy, Kandilli Askeri Lisesi, Rumeli Hisarı, Anadolu Hisarı, Beylerbeyi Sarayı, Kız Kulesi, Selimiye Kışlası, Haydarpaşa Tren İstasyonu, Bulgar Kilisesi, Fener Patrikhanesi, Galata Kulesi, Taksim Meydanı, Dolmabahçe Sarayı, Ayasofya Müzesi, Hipodrom, Beyazıt Kulesi, Fatih...