07 / 07 / 2024

Hemen Turizm adres

Hemen Turizm adres

Hemen Turizm Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Hemen Turizm Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'e yapıldı. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS puanıyla personel alıyor! Başvurular başladı! Hemen şartlara bakın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı, personel alımı yapılacağını açıkladı. Peki Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve tarihleri neler? İşte merak edilenler...

Kültür ve Turizm Bakanlığı duyurdu! Yüksek maaşla hemen memur olun! Bugün başvurun hemen işe başlayın!

Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Yüksek maaşla hemen memur olun. İşte detaylar!

KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları başladı! En az lise mezunu! Kültür ve Turizm Bakanlığı peş peşe açıkladı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı KPSS 60 ve 70 puan ile memur alımları yapacağını duyurdu. En az liser mezunu olmak üzere toplamda 216 kişi alınacak. Hemen bakın! işte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 personel alacak! Başvuru şartları nedir?

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilan kapsamında 465 kütüphaneci alımı yapılacağı duyuruldu. Bu duyurunun hemen ardından başvuru şartları nedir? Kimler başvuru yapabilir? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Hemen Turizm Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Hemen Turizm Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Hemen Turizm Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'e yapıldı. 

Norm İstanbul adres!

Norm İstanbul adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Projedeki konutların teslimleri hemen yapılıyor.

Midtown Selenium by Deyaar'da hemen tapu fırsatı!

Aşçıoğlu, Midtown Selenium by Deyaar’da 19 bin 900 USD tutarındaki yüzde 10’luk peşinatı ödeyenlere hemen tapu teslim imkânıyla Ortadoğu’nun ve Basra Körfezi’nin ticaret, alışveriş ve turizm merkezi Dubai’de yaşamın kapılarını aralıyor.

İkitelli Metropark adres!

İstanbul İkitelli'de hayata geçirilen Metropark projesinde daireler hemen teslim ediliyor. İkitelli Metropark adres bilgisi haberimizde yer alıyor.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Turizm sorunlarına hemen çözüm bulunmalı!

Ortaca, Köyceğiz Turizm Okutur Otelciler Birliği (DOKTOB) Başkanı Yücel Okutur, "Ülkemizin bölgelerine ve iklim şartlarına göre Master planların yapılması, marinasının, golf tesislerinin, otellerin, sosyal alanların ve yaşam alanlarının belirlenmesi demek

Zekeriyaköy 0255 İstanbul adres!

Teslimlerin hemen gerçekleştiği projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Zekeriyaköy 0255 İstanbul adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor.

Vera Group Life In Vera adres bilgileri!

Toplam 1.056 adet dairenin yer aldığı projede teslimler hemen gerçekleşiyor. Vera Group Life In Vera adres bilgileri kapsamında otogara 20 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor.

Hemen Turizm adres Haberi

Hemen Turizm adres

3 milyon TL sermaye bedeli ile Habip Hakan Hemen tarafından kurulan Hemen Turizm Hizmetleri Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün Sarıyer'e yapıldı. 

Hemen Turizm Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
Her türlü turistik tesisler otel motel pansiyon tatil köyü kamping dinlenme yerleri işletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Hemen Turizm Hizmetleri Limited Şirketi adres: Küçükbakkalköy Mh.Defne Sok. Flora Resıdance Apt.No:1/365...