02 / 05 / 2024

hendek mimarisi son durum

hendek mimarisi son durum

Başkan İrfan Püsküllü, Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz' dedi.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Hendek Ortaköy Köprüsü inşaatında son durum!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Ortaköy Köprüsü’nde devam eden çalışmaları değerlendirdi. Zeki Toçoğlu, köprünün inşaatındaki son durumu anlattı.

Trendist Ataşehir'de teşekkür kampanyası! Son 60 daire!

Ataşehir’de mimarisi ve sunduğu yaşam vaadiyle son yıllarda gerçekleştirilen en özgün projelerden olan Trendist Ataşehir’de son 60 daireye özel 60 aya yüzde 0,60 fırsatı sunuluyor.

Son dönemde dikkat çeken 3 dizinin 3 muhteşem evi!

Dizi setleri kimi zaman şehrin merkezinde bir caddeye, kimi zaman bir mahalleye kimi zaman ise ormana kuruluyor. Kullanılan evler ise gerek mimarisi, gerekse dekorasyonu ile izleyiciyi büyülüyor. İşte son dönemde ses getiren 3 dizinin 3 muhteşem evi..

İrfan Püsküllü: Hendek'in mimarisi değişecek!

Hendek Belediyesi, yöresel mimariye uygun, modern ve depreme dayanıklı ev projesiyle ilçeyi adeta yeni baştan yaratacak.

Astro Beylikdüzü'nde 160 bin TL'ye! Son gün 5 Ocak!

Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu. Batı Yapı’nın düzenlemiş olduğu kampanyada firmanın kendi bünyesinde geliştirdiği 40 ay vade 0 faiz ödeme sistemi için son gün 5 Ocak 2015 olarak belirlendi

Batı Yapı Astro Beylikdüzü'nde yılın son kampanyası!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde inşa edilen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu.işte Batı Yapı Astro Beylikdüzü'nde yılın son kampanyası...

Astro Beylikdüzü'nde yılın son kampanyası! 40 ay 0 faizle!

Batı yapı tarafından Beylikdüzü’ nün en değerli bölgesinde yükselen Astro Beylikdüzü projesi mimarisi ve inşaat kalitesi ile yatırımcının göz bebeği oldu. Kampanya düzenlenen projede 40 ay 0 faizli ödemeler için son gün 5 Ocak olarak belirlendi.

Doğan Kuban: 80 bin cami yapıldı ama Osmanlı mimarisi yok oldu!

Doğan Kuban, “ Memlekette son 50 senede klasik usulde neredeyse 80 bin cami yapıldı ama bu kadar yapının arasında Osmanlı mimarisi yok oldu. ” diyor....

Güzeltepe Konakları, doğanın içinde konforlu bir yaşam sunuyor!

Dağ, orman, deniz manzarasına hakim bir tepeden doğayı selamlayan Güzeltepe Konakları, modern mimarisi, son teknoloji ile kurulu alt yapısı ve ayrıcalıklı sosyal alanları ile sizleri güvenli ve konforlu bir yaşama davet ediyor

Yılın son 7 kampanyası!

Emlakta Aralık kampanyaları, projelerde kalan son dairelerin satışına odaklandı

Son 10 yılın en görkemli 10 mimari yapısı seçildi!

Mimar  ve sanatçılardan oluşan bir kurul, İngiliz Guardian Gazetesi için son 10 yılın en görkemli binalarını seçti

hendek mimarisi son durum Haberi

hendek mimarisi son durum

Başkan İrfan Püsküllü, Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz' dedi.



DEPREME DAYANIKLI KÜLTÜRÜN ÖNEMİ 


Hendek Belediyesinin köy tüzel kişiliği kanımla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlar için hazırladığı ücretsiz tip ev projesi vatandaşlaıdan büyük ilgi gördü. Tip ev projesi kapsamında kırsal alanlardaki yapılaşmaların, yöresel mimariye uygun, depreme dayanıklı, daha modem ve çağdaş hale getirilmesi planlanıyor. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, "Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yörösel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Püsküllü, köy nüfusuna kayıtlı ve köyde sürekli oturan vatandaşların yararlanabileceği projelerin imar ve Şehircilik Müdürlüğlüğü'nden temin edilebileceğini söyleyerek, "Bizler, kültürünü her daim, her fırsatta yaşayacak şekilde hareket eden, kıyafetlerimizden hareketlerimize kültürümüzü, adetlerimizi hep yaşayan insanlarız. Fakat geçmişimizle bağımız ne kadar...