28 / 04 / 2024

Güzeltepe Konakları, doğanın içinde konforlu bir yaşam sunuyor!

 Güzeltepe Konakları, doğanın içinde konforlu bir yaşam sunuyor!

Dağ, orman, deniz manzarasına hakim bir tepeden doğayı selamlayan Güzeltepe Konakları, modern mimarisi, son teknoloji ile kurulu alt yapısı ve ayrıcalıklı sosyal alanları ile sizleri güvenli ve konforlu bir yaşama davet ediyor



İzmir Güzelbahçe’de bir yanı  İzmir  Körfezi, diğer yanı dağ ve orman manzarasına hakim bir tepede konumlanan “Güzeltepe Konakları”, benzersiz konumu ile doğanın tüm güzelliklerini ayaklarınızın altına seriyor. Gerek konumu gerekse sunduğu sosyal olanaklarla sizleri ayrıcalıklı bir hayata davet eden Güzeltepe Konakları, 26 şanslı sahibini bekliyor.


Güzel İzmir’in Güzelbahçe semtinde, İzmir-Çeşme Otoyolu Güzelbahçe gişelerinin karşısında, eşsiz orman, deniz ve doğa manzaralı 17 bin 500 metrekarelik alan içerisinde konumlanan proje, toplam 26 konaktan oluşuyor. Akıllı ev sistemi ile donatılan Güzeltepe Konakları, Küçükarslan İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Her türlü konforun düşünüldüğü projede, 450 metrekare kapalı alana sahip konakların her birinde 5 oda, 1 salon, 4 banyo, 1 çamaşırhane, kapalı otopark, kazan dairesi ve görevli odası olarak da kullanılabilen çok amaçlı bir oda yer alıyor. Ayrıca her konağın kendine ait, 300 metrekare büyüklüğünde, eşsiz manzaraya hakim bahçe ve terasları yer alıyor. 7 bin 500 metrekarelik ortak kullanım alanına sahip olan Güzeltepe Konakları’nda 275 metrekare yüzme havuzu, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanları ile 7 gün 24 saat özel güvenlik hizmeti sunuluyor.



Uzun ömürlü yapılar


Güzeltepe Konaklan’nı birlikte gezdiğimiz Aksan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan Küçükarslan, yapılarda demir ve betonun ömrünü uzatan, ayrıca dış etkenlerden koruyan bohçalama yalıtım sisteminin uygulandığı projede, konakların tamamında da ısı, su ve ses yalıtımı bulunduğunu da ekliyor. Konakların iklimlendirme sistemi içinde de hava takviyeli ısı pompası, zeminden ısıtma, fancoil soğutma ile merkezi vakum sistemli süpürge emiş tesisatı bulunuyor.


Ulaşımda büyük kolaylık


Çeşme-İzmir Otoyoluna yakınlığı ile ulaşımda büyük kolaylık sağlayan Güzeltepe Konakları, İzmir merkeze 24 kilometre, Çeşme-İzmir Otoyolu’na ise yalnızca 500 kilometre uzaklıkta.


Hem şehireyakın hem de her şeyden uzak


İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Güzelbahçe-Seferihisar çıkışında hemen karşınızda kalan 37 bin 500 metrekarelik şahane manzarası olan bir arazi içerisinde bulunan Güzeltepe Konakları, 13 blokta 26 adet villadan oluşmakta.


Arazinin 7 bin 500 metrekaresi yeşil alan olarak ayrılmış. Ayrıca 270 metrekarelik bir havuz da ortak alanın merkezine yerleştirilmiş.


Sitenin en büyük özellikleri arasında, ufak bir tepenin üzerine yerleştirilmiş olmasından ötürü çok güzel bir manzarasının ve devamlı serinleten bir rüzgar akımının olması da sayılabilir. Ayrıca otoyol çıkışına çok yakın olması da ulaşım açısından olumlu bir özellik olarak gösterilebilir.


Site içerisinde yol olmaması da çok iyi düşünülmüş. Dolayısıyla trafik tamamen site dışında kalmış. Her ev için bir kapalı, bir de açık otopark ayrılmış. Mayıs 2009'da başlayıp Eylül 2012'de teslim edilecek evlerin, 5 oda 1 salon standart özellikleri ise şöyle:


-Akıllı ev otomasyon sistemi


-Çift camlı PVC Rehau doğrama sistemi


-Isı pompalı yerden ısıtma ve 'fan-coil soğutma sistemi


-Merkezi vacuum cleaner sistemi 


-Şömine


-Masif lamine parke


-Tüm beyaz eşyalar (buz-dolabı hariç)


-Gömme dolaplar 


-Alçı asma tavanlar


Habertürk



Geri Dön