07 / 05 / 2024

hendek park temel atma töreni

hendek park temel atma töreni

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Atatürk Parkı Hendek Belediyesi’ne devredildi!

Hendek Belediyesi Mayıs ayı olağanüstü toplantısında alınan kararla Atatürk Parkı Hendek Belediyesi’ne devredildi.

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tem Park Yapı Mimarlık İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ünaş Kılıç ve Özkan Temel ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Çankaya İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı!

Çankaya Belediyesi Koru Mahallesi’nde yapılacak İlhan Cavcav Parkı'nın temeli atıldı. Belediye Başkanı Alper Taşdelen temel atma törenine katıldı.

Sakarya Hendek Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Hendek Atatürk Parkı içerisinde hayata geçirilecek yeni yaşam merkezi projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

Sakarya Hendek Park'ın temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu tarafından Hendek’e müjdesi verilen yeni yaşam alanı projesinin temeli kısa süre içerisinde atılıyor.

İzzet Temel, Park Mozaik'te canlı performans sergiledi!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

Bandırma'daki mimarlık temalı park için uluslararası yarışma!

Bandırma Güney Mahalleleri İçmesuyu Temini İnşaatı ve Bandırma İçme Suyu İletim Hattı İnşaatı temel atma törenlerinde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Bandırma’yı liman, organize sanayi ve tematik park projeleri ile Türkiye’nin vizyon şehri yapacaklarını söyledi.

Çankaya Muammer Aksoy Parkı 21 Ekim’de açılıyor!

Üç ayda 27 eserin açılış ve temel atma törenini gerçekleştirmek için harekete geçen Çankaya Belediyesi, art arda açılışları gerçekleştiriyor. Belediye, Dikmen Malazgirt Mahallesi’nde inşa ettiği Muammer Aksoy Parkı'nı 21 Ekim’de açıyor.

Şanlıurfa Yaşam Parkı projesinin temeli atıldı!

Karaköprü Belediyesi tarafından Şanlıurfa’nın en büyük yeşil alan projesi olarak yapılan yaşam parkının temeli atıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in katılımıyla temel atma töreni gerçekleşti.

Çorum Alya Park’ın temeli atıldı!

ALS İnşaat tarafından yapımına başlanan ‘Alya Park’ın temeli atıldı. Çorum Osmancık Caddesi İkbal Kent kavşağı yanında gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda davetli katıldı.

Osmaniye Masal Parkı'nın temeli atıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, memleketi Osmaniye'de yaptırılacak olan Masal Parkı’nın temel atma ve toplu açılış törenine katıldı.

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içinde başlıyor!

İzmir Palmiye Park Fiora projesi 1 ay içerisinde temel atılacak. Satışların da aynı dönemde başlayacağı Palmiye Park Fiora projesinde 154 konut yer alıyor...

hendek park temel atma töreni Haberi

hendek park temel atma töreni


Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Hendek’e kazandırılacak park projesinin temeli yarın atılıyor. Hendek Atatürk Parkı’nın bulunduğu alandaki 20 dönümlük arazide hayata geçirilecek projenin temel atma töreni saat 12.00’da gerçekleştirilecek.


20 dönümlük alan

20 dönümlük arazi üzerinde hayata geçirilecek projenin içerisinde oturma alanları, nikah salonu, yürüyüş yolları, kafeterya ve sosyal alanlar, otopark, çocuk oyun alanı, süs havuzu, aydınlatma ve diğer tüm ayrıntılar yer alacak. Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Hendek Park’ın temel atma törenine tüm hemşerilerimiz davetlidir” ifadelerine yer verildi.



Sakarya Büyükşehir...