28 / 04 / 2024

hendek yeni mimarisi nasıl olacak

hendek yeni mimarisi nasıl olacak

Hendek Belediyesi, yöresel mimariye uygun, modern ve depreme dayanıklı ev projesiyle ilçeyi adeta yeni baştan yaratacak.

Sakarya Hendek İtfaiye Binası'nın inşaatı tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Hendek İtfaiye Binası'nda çalışmalar son aşamaya geldi. Yeni itfaiye binasının kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Büyükçekmece mimarisi ile dikkat çeken yeni camisine kavuşuyor!

Büyükçekmece Belediyesi, ilçeye yeni, modern ve depreme dayanıklı ibadethaneler kazandırmaya devam ediyor. Büyükçekmece Belediyesi ile Gürsu ailesinin katkılarıyla Celaliye Mahallesi’nde inşa edilen cami mimarisi ile İstanbul’un en ayrıcalıklı camilerinden olmaya aday.

Koronavirüs döneminde okul mimarisi yeterliliğine dikkat edilmeli!

Koronavirüs sonrası sosyal mesafe, doğal havalandırma gibi konuların öneminin artmasıyla yeni dönemde aileler, okulun mimarisi açısından daha dikkatli olmalı. Peki dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Konut tasarımlarında yeni dönem: Balkon ve teras trendi!

Koronavirüs salgını sebebiyle konutta tercihler değişti. Salgın sebebiyle uzun vadede kentsel tasarım, toplu konut ve konut mimarisi için yeni kriterler ortaya çıkacak. Yapılarda kendine ait açık havaya çıkmaya imkan sağlayan balkon, teras veya bahçesi olan tasarımlar ön planda olacak...

Bursa Osmangazi Yenikent Mahallesi'ne yeni cami inşa ediliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Yenikent Mahallesi’ne yeni ve modern bir cami kazandırıyor. Günümüz mimarisi ve Selçuklu motiflerinin harmanlanmasıyla hayata geçirilen yeni cami,  Ramazan Ayı’nda hizmete açılacak.

Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı?

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki banka kulelerinin arasında bulunan 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Peki Levent'teki caminin mimarisi nasıl olmalı? İşte  Fatih Altaylı'nın yeni cami mimarisi hakkındaki yazısı...

Yıldırım Kule çalışma hayatına yeni bir soluk getiriyor!

Ankara’nın prestijli projesi Yıldırım Kule, çalışma hayatınıza yeni bir soluk getiriyor.  Yaşam standardınızı yükselten proje özgün tasarımı ve modern mimarisi ile fark yaratıyor.

Sinpaş Finans Şehir, yaşamın ve yatırımın yeni adresi!

Sinpaş Yapı, dünyanın yeni finans üssü İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin yanı başında, az katlı mimarisi ve sıcak sokak konseptiyle Sinpaş Finans Şehir'i hayata geçiriyor. İşte projenin detayları...

Sakarya Hendek’e yeni muhtarlık binaları!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hendek Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelere yeni muhtarlık binaları inşa ediyor.

İzmir Torbalı Belediyesi’ne yeni hizmet binası!

İzmir Torbalı Belediyesi’nce ihaleye çıkarılan, hem Osmanlı hem de modern Türk mimarisi ile dikkat çeken yeni hizmet binası projesi tanıtıldı.

Sakarya Hendek Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Sakarya Hendek Atatürk Parkı içerisinde hayata geçirilecek yeni yaşam merkezi projesinin temel atma töreni gerçekleşti.

Sakarya Hendek Park'ın temeli yarın atılacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Hendek'te inşa edeceği yeni parkın temeli yarın saat 12:00'de atılacak. Dev park 20 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.

hendek yeni mimarisi nasıl olacak Haberi

hendek yeni mimarisi nasıl olacak

Hendek Belediyesi köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı. Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, "Mahalleye dönüşen köylerimizi şehir yapısıyla değil yöresel mimariyle hak ettikleri noktaya getirmek istiyoruz" dedi. Hendek Belediyesinden yapılan açıklamada; bölgenin mimarisine, kültür ve doğasına uygun olarak hazırlanan farklı tip ve ebattaki projelerin inşaat, makine ve elektrik mühendisleri tarafından özel olarak hazırlandığı belirtildi. 




Bol Alternatif 

Açıklamada; Büyükşehir Yasasının 3. Maddesi kapsamında Hendek'te köy vasfı kaldırılarak mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayan ve ev yaptırmak isteyenlere yönelik hazırlanan 8 alternatifli tip projelerin çok yönlü özellikleriyle de dikkat çektiği bildirildi. 


Modern ve Dayanıklı 

Hendek Belediyesinin başlattığı...