06 / 05 / 2024

hendek Yeşilyurt Ticaret Merkezi

hendek Yeşilyurt Ticaret Merkezi

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Group Yapı İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Yeşilyurt ve Selim Yeşilyurt ortaklığında kuruldu.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bostancı Şubesi 127 milyon 111 bin 877 bin 51 TL sermaye bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Merter Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi açıldı!

Yeşilyurt İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Pendik Şubesi 127 milyon 11 bin 877,51  TL yatırım bedeli ile Mehmet Dönmezer tarafından açıldı.

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Restorasyon İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suphi Yeşilyurt tarafından kuruldu...

Polat Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Yeşilyurt Şubesi açıldı!

Polat Turizm Otelcilik Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi Yeşilyurt Şubesi bugün Bakırköy'de 171 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Sakarya Yeşilyurt Ticaret Merkezi’ndeki iş yerleri kiraya verilecek!

Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde yer alan 14 iş yerini 4 yıllığına kiraya veriyor.

Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşilyurt Maden İnşaat Nakliyat Gıda Ve Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hami Kalaycı tarafından kuruldu. 

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi!

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek olan proje 27 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Etlik Yeşilyurt Camisi'nin akıbeti ne olacak?

Ankara Etlik'te bulunan Yeşilyurt Camisi, yıkılma tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle 2 yıldır kapalı. Şahsi arazi üzerinde bulunan cami 7 varisten birinin itirazı nedeniyle yeniden inşa edilemiyor.

Malatya Yeşilyurt Belediye Meclisi imarı görüştü!

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 2015 yılı çalışmalarına Aralık Ayının ikinci toplantısıyla son verdi. Aralık Ayı 1.Oturum Meclis Toplantısı'na ait karar özeti oy birliğiyle kabul edilirken, görüşülen maddeler ve alınan kararlar şöyle:

hendek Yeşilyurt Ticaret Merkezi Haberi

hendek Yeşilyurt Ticaret Merkezi

Hendek Belediyesi 2014 seçim beyannamesinde söz verdiği Yeşilyurt Mahallesi’nde hayata geçirilen Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin inşaatı tam gaz devam ediyor. Hendek Belediyesi'nde yer alan habere göre, bir süre önce temeli atılan Ticaret Merkezi inşaatının yüzde 40'ı tamamlandı.

“Şehre Yeni Bir Ruh Katacak”

Hendek Belediyesi, merkeze kazandırdığı projelerle şehrin prestijine katkı sunarken merkeze yeni bağlanan mahallelere de ihtiyaçlar doğrultusunda hizmetler kazandırıyor. Toplam 3 bin metre kare kapalı alandanneydana gelen Pazar yeri (850 m2), 12 adet dükkan, 2 adet sağlık ocağı, 1 adet market, spor salonu, 255 kişilik tribün, bay ve bayan lavabolarının bulunduğu Yeşilyurt Ticaret Merkezi’nin dış çelik montajı tamamlandı, ara kat çelik montajı sürüyor.

Pazar yeri, sağlık ocağı, spor salonu

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Yeşilyurt Ticaret Merkezi’nin Eylül ayında tamamlanmasının planlandığını söyleyerek, “Özellikle yeni bağlanan...