28 / 04 / 2024

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi!

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi!

Firma: Huzurlu İnşaat

Proje: Huzurlu Marmara

Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi dairelerin kat ve büyüklüklerine göre değişiyor. 2018 yılı Ekim ayında teslim edilecek olan proje 27 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.



Huzurlu Marmara Konutları Atatürk Havalimanı 25 dakika, Beylikdüzü İDO İskelesi 5 dakika, Avcılar İDO İskelesi 10 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Proje  Huzurlu İnşaat  imzası taşıyor. 


Yeşilyurt Huzurlu Marmara fiyat listesi konutların alanları ve konumlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerine yer veriliyor. 


Teslim tarihi Ekim 2018 olarak belirlenen Huzurlu Marmara Evleri için banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplam 500 konuttan oluşan proje 27 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 


İstanbul Beylikdüzü Yeşilyurt Caddesi üzerinde bulunan Huzurlu Marmara Residence'de fiyatlar 262 bin TL'den başlıyor. Projede yüzde 25 peşinatta, kalan tutar için firma bünyesinde taksit uygulanıyor. 


Beylikdüzü Huzurlu Marmara'da daireler 97 ile 177 metrekare değişen büyüklüğe sahip. Projede yürüyüş parkurları, sauna, yüzme havuzu, göletler, fitness gibi ortak yaşam alanları yer alıyor. 


Huzurlu Marmara Beylikdüzü ulaşım: Yeşilyurt Caddesi, Havadar Sokak Beylikdüzü / İSTANBUL


Huzurlu Marmara Yeşilyurt satış ofisi

Telefon: 444 4 136

Web: http://huzurlumarmara.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön