24 / 07 / 2024

hendek Yeşiyurt Futbol sahası

hendek Yeşiyurt Futbol sahası

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü Mahalle statüsüne alınan yeni mahallelerimize spor sahaları, park, yol gibi hizmetleri götürüyoruz. Şu anda da bunlardan birisi olan Yeşiyurt Futbol sahasındaki çalışmaları incelemek üzere buradayız" dedi

Balıkesir ve Malatya'da 66 bin 300 TL'den başlayan fiyatlarla 9 adet arsa satılıyor! 

Balıkesir Bandırma Belediyesi ve Malatya Yeşiyurt Belediyesi tarafından, 9 adet arsa satışa sunuldu. Söz konusu arsa satışları ile ilgili ilan metinleri tek tek yayımlandı. 

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Kocaeli'ye 750 adet futbol sahası büyüklüğünde millet bahçesi geliyor! 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Kocaeli’ne 9 Millet Bahçesi yapılacak. 5 milyon metrekare büyüklüğünde Kocaeli’ne yapılacak Millet Bahçelerinin toplam alanı 750 futbol sahası büyüklüğe sahip olacak.

Uşak'ta yeşil alan yapılacak yerin imar planı değişti!

Uşak’ta 1.5 yıl önce pazarlanan TOKİ konutlarının ortasında kalan 4 futbol sahası genişliğindeki boş arazi, yeşil alan olacaktı. Bir imar değişikliği ile ‘yeşil otel’ yapıldı.

Silivri'ye bin kişilik stat müjdesi! 

Spora ve sporcuya yönelik yatırımları Silivri’ye kazandırmayı sürdüren Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy’de yer alan futbol sahasının yerine 1000 kişilik statinşa edileceğinin müjdesini verdi...

Sakarya Yeşilyurt Ticaret Merkezi’ndeki iş yerleri kiraya verilecek!

Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nde yer alan 14 iş yerini 4 yıllığına kiraya veriyor.

Fenerbahçe'den Gebze'ye 3 Temmuz Futbol Akademisi!

Fenerbahçe Spor Kulübü, Gebze'de yıldız üretecek. Sarı lacivertli takım Gebze'de kuracağı 3 Temmuz Futbol Akademisi ile geleceğin yıldılarını yetiştirecek...

Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Hendek Belediyesi, Yeşilyurt Ticaret Merkezi'nin yüzde 40'ını tamamladı.

Hendek Yenimahalle'ye yeni otopark!

Hendek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle Yıldırım Beyazıt Caddesi Kız Meslek Lisesi yanı, 150 metre yaya yolu, 450 metrekare otopark çalışması yapılıyor. 2057’nci sokakta da 150 metre yaya yolu çalışması devam ediyor.

Sakarya'daki iki mahalleye 2,5 Milyonluk yatırım!

SASKİ Genel Müdürü Rüstem Keleş, “Hendek Yeşilyurt İçmesuyu Artıma Tesisimizde arıtılan sağlıklı ve temiz içmesuyunu 15 kilometrelik hat ile Hacıkışla ve Soğuksu Mahallelerine ulaştıracağız. Hayırlı olsun” dedi.

Hendek İçmesuyu Projesi ihalesine 5 teklif!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından daha önce açıklanan Hendek Yeşilyurt bölgesindeki Aktefek, Soğuksu ve Hacıkışla Mahalleleri içmesuyu projesinin ihalesi tamamlandı.

Hendek Yeşilyurt Arıtma Tesisi tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Hendek Yeşilyurt Grup Köyleri İçmesuyu Projesi yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Yeni Hendek Devlet Hastanesi 14 Aralık’ta hizmete giriyor!

Hendek’te yapımına başlanan 100 yataklı Devlet Hastanesi tamamlandı. 14 Aralık Pazartesi günü yeni yerinde hizmete girecek olan yeni hastane TOKİ tarafından 17 milyon TL’ye ihale edilerek iç donanımlarıyla birlikte 30 milyon TL’ye mal oldu.

hendek Yeşiyurt Futbol sahası Haberi

hendek Yeşiyurt Futbol sahası


Yeşilyurt Mahallesinde yapımına başlanan futbol sahasının yapım çalışmalarını Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü'de yerinde inceledi.


HİZMETLER SÜRÜYOR

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, Hendek Belediyesi olarak vatandaşlara hizmet götürmeye devam ettiklerini söyledi.


Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine hizmetlerin ulaştığını belirten Başkan İrfan Püsküllü Mahalle statüsüne alınan yeni mahallelerimize spor sahaları, park, yol gibi hizmetleri götürüyoruz. Şu anda da bunlardan birisi olan Yeşiyurt Futbol sahasındaki çalışmaları incelemek üzere buradayız. İşin tahmini yapım süresi 45 gündür dedi.


SPORUN ÖNEMİNİ BİLİYORUZ

Sporun önemini bilen ve spora fazlasıyla yatırım yapan belediye olduklarını aktaran Püsküllü Bu yüzden gençlerin spor yaparken aynı zamanda sosyalleşmesini sağlayacak alanların çoğaltılması gerektiğine inanıyoruz. Söz konusu çalışma ilçemize bağlı mahallerimizde yaşayan gençlerin ve çocukların sosyal ve spor faaliyetlerini gerçekleştirmesini ve geliştirmesini sağlayacak çalışmalarımızdan bir yenisi. Çocukların...