28 / 04 / 2024

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından Şişli ilçesine yapılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törende yaptığı konuşmada, İstanbul'un tüm ilçelerine eşit derecede hizmet vermenin gururunu yaşadıklarını ifade etti.



İstanbul Büyükşehir Belediyesince (İBB) Şişli'de yaptırılan Kuştepe Zemin Altı Otoparkı ve Futbol Sahası'nın temel atma töreni düzenlendi. Şişli ilçesinde yapılacak otopark ve futbol sahası alanında düzenlenen törende konuşma yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul'un 39 ilçesine aynı derecede hizmet vermenin gururuyla görev yaptıklarını söyledi.

İmamoğlu bunun yanı sıra, İSPARK otoparkının Şişli için önemli olduğunu ve İSPARK'ın lokasyon sayısının yükseldiğini ve araç kapasitesinin artırıldığını ifade etti. Söz konusu tesisin ihalesi 443 milyon TL bedelle sonuçlandı.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

Temelini attıkları tesis içinde yer alan İSPARK otoparkının Şişli için önemli olduğunun altını çizen İmamoğlu, "İSPARK'ta bir park hedefi ortaya  koymuştuk. Bu park hedefini yakalama konusunda son derece önemli bir yol aldığımızı ifade etmek isterim. Şu anda İSPARK, lokasyon sayısını 759'dan 1114 adete çıkarttı. Araç kapasitesi ise devraldığımız zaman 97 bin 757 araçtı. Şu anda ise 127 bin 285 araca yükselti. Bu, değerli bir otopark atılımıdır” şeklinde konuştu.

Tesisin ihalesinin 443 milyon TL bedelle sonuçlandığına vurgu yapan İmamoğlu, konuşmasında İBB'nin Şişli ilçesindeki hizmetlerini paylaştı.

Konuşmasından sonra İmamoğlu ve beraberindeki yetkililer, tesisin temeline dökülecek ilk beton için butonlara bastı.

İBB’den Şişli’ye zemin altı otoparkı ve futbol sahası!

İSTANBUL’DA TAŞINMA ORANI BİR YILDA YÜZDE 90,25 ARTTI

Öte yandan, İstanbul ve Ankara’nın 2023 yılı üçüncü çeyrek dönemine yönelik Taşınma Hareketliliği Raporu’nu kamuoyu ile paylaşıldı. 

Yeni rapora göre, 2023 yılı üçüncü çeyrek dönemi İstanbul Taşınma Endeksi, bir önceki çeyreğe göre yüzde 10,40 oranında, geçen yılın aynı dönemine kıyasla da yüzde 90,65 oranında yükseldi. 2023 yılı üçüncü çeyreği, yüzde 73,0 oranı ile son iki yıl içinde endeksin en yüksek değere sahip olduğu dönem olarak ön plana çıkıyor. İlçe bazında ise Küçükçekmece ve Ümraniye’nin önde olduğu belirtiliyor.

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Kentsel dönüşümde rant iddiası! 3 il için mi çıkarıldı?

Uluslararası 39 mimar Hatay ve Adıyaman’ın yeniden tasarımı için çalışacak!


Geri Dön