27 / 04 / 2024

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Ziraat Bankası'ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL'nin aylık taksitleri ne kadar?

Konut almak isteyenlere müjdeli haber Ziraat Bankası’ndan geldi. 1 milyon 600 bin TL konut kredisi vereceğini duyuran Ziraat Bankası, bu kredi doğrultusunda ödeme tablosunu da ayrıntılı bir şekilde paylaştı. İşte düşük faiz oranıyla Ziraat Bankası konut kredisi...



Son zamanlarda ev almak pek çok vatandaşın hayali haline geldi. Artık kendi konutunun sahibi olmak isteyen insanlar, artan fiyatlarından kaynaklı konut kirası ödeyeceğini konut kredisi ödemek isteyen vatandaşlar kredileri yakından takip ediyor. Bu kapsamda, Ziraat Bankası’ndan ise hükümet destekli 1.2 faiz oranını bir konut kredisi kampanyası duyuruldu. Ziraat Bankası’nın duyurduğu konut kredisine göre 1.6 Milyon TL’lik kredi için yeni ödeme tablosu belli oldu.

 Ziraat Bankası ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL nin aylık taksitleri ne kadar?

Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden güncel konut kredisi hesaplama aracını aktif hale getirdi. Böylelikle 1 milyon 600 bin TL değerindeki konut kredisi için tüm detaylar belli oldu. Ziraat Bankası tarafından yapılan açıklamada, "Konut kredisi hesaplama aracıyla çekmek istediğiniz tutarın kredi türünü belirleyerek; ödeme sıklığı, kredi tutarı, faiz oranı, vade oranını kendiniz seçerek; size uygun bir ödeme planı oluşturabilirsiniz" ifadeleri kullanıldı.

 Ziraat Bankası ndan düşük faizle konut kredisi müjdesi! 1.6 milyon TL nin aylık taksitleri ne kadar?

ZIRAAT BANKASI KONUT KREDİSİ 2023 

Konut kredisi alarak konut sahibi olmak isteyen vatandaşlara Ziraat Bankası’ndan sevindiren haber geldi. Toplamda 1.6 Milyon TL’ye kadar konut kredisi verecek olan Ziraat Bankası, aylık 3.79 faiz oranı ile bu krediyi vereceğini açıkladı. Konut kredisinden krediden yararlanmak isteyen vatandaşlar ise aylık taksit ödemesinde 120 ay vade seçeneğini tercih etmesi durumunda, 61 bin 346 TL ödemeleri olacak. Yıllık maliyet oranı ise yüzde 56 olarak belirlendi.

1milyon 600 bin TL konut kredisinin yanı sıra Ziraat Bankası 2 milyon TL tutarında da konut kredisi imkânı sunuyor. Konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar, yine 3.79 faiz oranı ile söz konusu fırsattan faydalanabilecek. 2 milyon TL tutarındaki konut kredisinin ise aylık ödeme tutarı 76 bin 683 TL olarak paylaşıldı. Yıllık maliyet oranında ise hesaplama sonucunda yüzde 56 olarak aktarıldı.

Kentsel dönüşümde rant iddiası! 3 il için mi çıkarıldı?

Evlenecek çiftlere müjde! Aile ve Gençlik Fonu teklifi komisyondan geçti!

İstanbul’da rezerv alan tartışması! Şehir içinde rezerv alan olacak mı?


Geri Dön