12 / 05 / 2024

Hep İstanbul etap satışları

Hep İstanbul etap satışları

Tekfen Emlak Geliştirme’nin bugüne kadarki en büyük konut projesi olan HEP İstanbul’da satışta olan dairelerin yüzde 70’i satıldı. Projede 3 blok daha düzenlenecek kampanyayla satışa çıkarılacak

Tekfen Hep İstanbul'da yüzde 5 peşinatla! 216 bin TL'ye!

Daire fiyatlarının 216 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tekfen Hep İstanbul projesinde yer alan konutlar için yüzde 5 peşinatlı ödemeler uygulanıyor. Projede ikinci etap satışları devam ediyor.

Hep İstanbul 2. etap Tekfen ödeme planı!

Hep İstanbul 2. etap Tekfen ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat ve yüzde 50 kredi kullanılınca kalan tutar 3 eşit taksitte Eylül 2015, Eylül 2016 ve Mart 2017’de ödeniyor. Hep İstanbul projesinde toplam 1.424 daire bulunuyor.

Tekfen Hep İstanbul 2. etap teslim tarihi!

Tekfen Hep İstanbul 2. etap teslim tarihi olarak Nisan 2017 yılında gerçekleşmesi planlandı. Bakırköy-Beylikdüzü metro güzergâhına yürüme mesafesinde yer alan projede 3 yeni blok satışları devam ediyor.

Hep İstanbul 2. etap daire fiyatları!

Hep İstanbul 2. etap daire fiyatları 216 bin TL'den başlıyor. Toplam 1.424 daireden oluşan Hep İstanbul projesinde dairelerin tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

Esenyurt Hep İstanbul 2. etap ulaşım!

Esenyurt Hep İstanbul 2. etap ulaşım bilgilerine göre Bakırköy Beylikdüzü metro güzergahına yürüme mesafesinde yükseliyor. 1.424 konuttan meydana gelen Esenyurt Hep İstanbul projesinde 2. etabında daireler 1+1,2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlandı.

Hep İstanbul'da 3 yeni blok yarın satışa çıkıyor!

11 blok ve 14 sıra bina ünitesiyle toplam 1.424 daireden oluşan Tekfen Hep İstanbul'da birinci etap satışları tamamlandı. 3 yeni blokta 370 dairenin satışa çıkacağı Hep İstanbul'da yeni kampanya yarın başlıyor...

Hep İstanbul'da yüzde 5 peşinatla! 216 bin TL'ye!

1.424 daireden meydana gelen Tekfen Hep İstanbul'da 2. etap satışları devam ediyor. Fiyatların 216 bin TL'den başlangıç gösterdiği projenin teslimlerinin Nisan 2017'de gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Tekfen Hep İstanbul daire fiyatları!

İstanbul Esenyurt'ta Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Hep İstanbul projesi hayata geçiyor. Birinci etaptaki daire stoğunun azalması ve ilginin yoğun olması nedeniyle 2. etap satışları yapılıyor.

Hep İstanbul 2. etap satışları devam ediyor!

Tekfen Emlak Geliştirme'nin İstanbul Esenyurt'ta inşa ettiği Hep İstanbul projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. İlk etap satışları tamamlanan projenin 2.etap satışları yapılıyor.

Tekfen Hep İstanbul 2. etapta 216 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

İlk etap satışlarının hızla tükendiği Tekfen Hep İstanbul projesinde ikinci etap satışları devam ediyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 216 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Tekfen Hep İstanbul'da 216 bin TL'ye! Yüzde 5 peşinatla!

Daire fiyatlarının 216 bin TL'den başlangıç gösterdiği Tekfen Hep İstanbul projesi kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor. Projede 2. etap satışları tüm hızıyla sürüyor.

Hep İstanbul'da daire fiyatları 229 bin 100 TL'den başlıyor!

Hep İstanbul projesi 11 blok ve 14 sıra bina ünitesinden oluşuyor. 2. etap satışları ise devam eden projede teslimler Nisan 2017'de gerçekleştirilecek.

Hep İstanbul'da teslim tarihi Nisan 2017 olarak belirlendi!

OCAK ayıda İstanbul Esenyurt'ta inşaatına başlanan HEP İstanbul "Hayatımın Evi Projesi"nde inşaat çalışmaları devam ediyor. Projenin ikinci etap satışları başladı..

Hep İstanbul etap satışları Haberi

Hep İstanbul etap satışları

Tekfen Emlak Geliştirme'nin Esenyurt'ta hayata geçirdiği HEP İstanbul'da satışta olan dairelerin yüzde 70'inin satışı gerçekleştirildi. 11 blokta 1424 daireden meydana gelen projede şu ana kadar 6 blokta satış yapıldı. Mart ay içinde ise düzenlenecek kampanyayla 3 blok daha satışa çıkarılacak.


'Orta gelire konut üretmeye devam'

Hep İstanbul'da metrekare fiyatları ortalama 2 bin 800 liradan başlarken; fiyatların orta ve orta üstü gelir grubuna hitap ettiğini belirten Tekfen Emlak Geliştirme Genel Müdürü Ömer Egesel, "İlk kez bu segment için konut üretiyoruz, daha önce ofis ve A+ konut üretiyorduk. Bu gelir grubu için uygun arazilerde üretmeye devam edeceğiz" dedi. Egesel, orta üst gelir grubunda ev almaya 'maliyet' nedeniyle cesaret edemeyenleri de harekete geçirdiklerini anlatarak, "Satışlarımızın yarısını ilk evini alanlara yaptık. Bu da, insanların markamıza...