18 / 05 / 2024

Hep İstanbul saıtş ofisi

Hep İstanbul saıtş ofisi

İçerisinde; 11 tanesi yüksek, 15 tanesi alçak 26 adet blok bulunan Hep İstanbul iletişim bilgileri kapsamında projenin satış ofisi telefon numarası şu şekilde: 0212 359 37 01. Proje, 1.413 konut ve 27 dükkandan oluşuyor...

Ünlü ekonomistten, saç tıraşından enflasyon hesabı!

Dolar ve altının yükselişi devam ederken, çarşı pazardaki zamların da sonu gelmiyor. Giderek artan fiyatlara dikkat çekmek isteyen ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez reel enflasyonu anlatmak için saç tıraşı hesabı yaptı.

Ekonomideki kötü gidiş bütçeyi de vurdu! 70 il açık verdi!

Aldığı bütçe harcamasından daha fazla bütçe geliri sağlayan illerin geçen yıl ocak-nisan döneminde 18 olan sayısı, bu yıl aynı dönemde 11’e düştü. Bütçe gelirlerinin yüzde 40’lık bölümünü tek başına İstanbul sağladı.

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu!

İstanbul Sağlık ve Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi alım şartları belli oldu. Ameliyathane Hizmetleri, Anestezi, Moda Tasarımı, Optisyenlik, Tıbbi Görüntüleme Teknikleri ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri birimlerine alım olacak.

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi!

İstanbul Araştırma ve Eğitim Hastanesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’ne devredildi. İstanbul Üniversitesi ile Sağlık Bakanlığı hastane binalarının değiş tokuşunu yaptı.

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

HEP İstanbul, HEP Grand Homes ile ayrıcalıklı fırsatlar sunuyor!

Tekfen Gayrimenkul tarafından bölgenin en iyi konumunda inşa edilen ve yaşamın tüm ayrıcalıklarıyla devam ettiği HEP İstanbul, kaliteli bir yaşam isteyenler için kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Esenyurt HEP İstanbul güncel daire fiyatları 2017!

Peşin ödemelere yüzde 10 iskonto sağlanan Esenyurt HEP İstanbul projesi 1.424 daire ve 11 ticari üniteden oluşuyor. İşte Esenyurt HEP İstanbul güncel daire fiyatları 2017...

Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Hep İstanbul Esenyurt projesinde daire fiyatları 370 bin TL'den başlayarak değişiyor. Peki Hep İstanbul Esenyurt ne zaman teslim?

HEP İstanbul'dan Kurban Bayramı kampanyası!

Tekfen Emlak Geliştirme, HEP İstanbul projesi ile “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye” kampanyasına verdiği desteği Kurban Bayramı’nda da sürdürüyor.

HEP İstanbul GYODER kampanyasına dahil oldu!

Tekfen Emlak Geliştirme, ekonomik büyümeye destek olmak ve gayrimenkul sektörüne hız kazandırmak için “Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Bir Türkiye” kampanyasına “HEP İstanbul” ile destek veriyor.

HEP İstanbul’da ödemeler Mayıs 2017’de başlıyor!

Tekfen Emlak Geliştirme tarafından Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt ilçelerinin kesiştiği bölgenin en iyi lokasyonunda geliştirilen HEP İstanbul, Ramazan Bayramı’nın yaklaştığı dönemde başlayıp yıl sonuna kadar devam edecek yeni bir kampanya başlattı.

HEP İstanbul’da önce taksit sonra peşinat kampanyası!

HEP İstanbul’da, peşinatını ev tesliminde ödemek isteyenler, “ÖNCE TAKSİT SONRA PEŞİNAT” imkanı ile ev bedelinin %75’ini kredi kullanarak ödemeye taksitlerden başlayıp, peşinatı ise teslimatta ödeyerek hayallerindeki eve sahip olabiliyor.

Tekfen Emlak Hep İstanbul ödemeleri!

Daire seçeneklerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede toplam 1424 daire yer alıyor. Tekfen Emlak Hep İstanbul ödemeleri kapsamında peşinatta yüzde 6 indirim sağlanıyor.

Hep İstanbul saıtş ofisi Haberi

Hep İstanbul saıtş ofisi

İstanbul Avrupa yakası Esenyurt'ta konumlanan Hep İstanbul iletişim bilgilerine geçmeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje,eski Horoz Lojistik arazisi üzerinde hayata geçiriliyor. 


Tekfen Hep İstanbul projesinde, yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanları, kapalı otopark, yürüyüş yolları gibi sosyal imkanlar yer alıyor. 


D100 ve TEM'in birleştiği noktada inşa edilen Hep İstanbul iletişim bilgileri dahilinde projenin satış ofisi telefon numarası şöyle: 0212 359 37 01.


1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer aldığı Esenyurt Hep İstanbul,  11 tanesi yüksek, 15 tanesi alçak 26 adet bloktan oluşuyor. 


İçerisinde; 1.413 konut ve 27 dükkan bulunan Hep İstanbul Esenyurt projesinin toplam inşaat alanı 142 bin 202 metrekare olarak belirlendi. Projede yer alan...