14 / 05 / 2024

Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş

Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş

GNA Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. yepyeni bir yapılanma ve vizyon ile hayata geçirdiğimiz markası Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş.'yi duyurdu.

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elmak Proje Danışmanlık Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Elif Kılınç tarafından kuruldu.

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeksev Proje Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Sevcan Demiral ve Yekta İba ortaklığında kuruldu.

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Esmar Enerji Yatırım Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Seyfettin Sağlam, Bora Çermikli ve Mehmet Necar Tur ortaklığında kuruldu.

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efas Mühendislik İnşaat Proje Danışmanlık Makina İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdar Okur tarafından kuruldu.

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vatan Grup Proje Danışmanlık Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ersoy İstek ve Vedat Mutlu ortaklığında kuruldu.

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Elf Armea Mimarlık Ve Proje Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Karğı tarafından kuruldu.

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Life İnşaat Yapı Mühendislik Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Açıkça ve İbrahim Açıkça ortaklığında kuruldu.

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Ümit Keskin Yapı Proje İnşaat Danışmanlık Ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Keskin tarafından kuruldu.

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ensa Çelik İnşaat Mühendislik Taahhüt Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Engin Solmaz tarafından kuruldu.

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştepeler Proje Danışmanlık İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Marufi ve Said Dusak tarafından kuruldu.

Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş Haberi

Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş

Faaliyet göstermeye başladığı yıl olan 2018’den itibaren, gayrimenkul sektöründe uzman kadrosu, bilgi birikimi ve değerli çözüm ortaklarının çok kıymetli katkılarıyla; İstanbul’un en değerli lokasyonlarında yer alan 11 adet markalı gayrimenkul projesinin tek yetkilisi sıfatıyla tüm satış ve pazarlama faaliyetlerini üstlenen GNA Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. yepyeni bir yapılanma ve vizyon ile hayata geçirdiği markası Hep Proje Pazarlama A.Ş.'yi duyurdu.

Hep Proje Danışmanlık ve Pazarlama A.Ş tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şu şekilde:

GNA Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. olarak faaliyet göstermeye başladığımız yıl olan 2018’den itibaren, gayrimenkul sektöründe uzman kadromuz, bilgi birikimimiz ve değerli çözüm ortaklarımızın çok kıymetli katkılarıyla; İstanbul’un en değerli lokasyonlarında yer alan 11 adet markalı gayrimenkul projesinin tek yetkilisi sıfatıyla tüm satış ve pazarlama...