06 / 05 / 2024

hepsi burada

hepsi burada

HepsiBurada markası içinde barındırdığı birçok markayla yılın neredeyse her günü kampanyalar yaparak hesaplı alışveriş adresi oluyor. Son ‘çeyiz fırsatları’ kampanyasıyla çeşit çeşit ev aletlerini, elektrik süpürgesinden ev tekstil ürünlerine kadar kampanyalı fiyatlarıyla satışa sunmuştu. 

Ehliyet, pasaport, egzoz muayenesi... Hepsi zamlandı! Yeni yıla işte bunlarla giriyoruz!

Türkiye 2024 yılına yeni alınan uygulama ve bir dizi tarife değişikliği ile giriyor. Ehliyet, pasaport, egzoz muayenesi... Hepsi zamlandı! Yeni yıla işte bunlarla giriyoruz!

12 ilçeyi ilgilendiriyor! Tarım arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masada

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 12 ilçenin belediyesinin başkan yardımcıları, imar müdürleri ve teknik personelinin katıldığı ekim ayı imar toplantısında Tarım Arazilerinde tarım dışı kullanımındaki sorunlardan, kaçak yapılara kadar hepsi masaya yatırıldı.

Milyonlarca emekliye müjde! 4A, 4B, 4C'li hepsi yararlanacak! Yeni ay gelmeden başvurun! Maaşa ek 10.000 TL ödeme!

Emekli maaş zamları için iyileştirme çalışmaları devam ederken bankalar kampanyalarını peş peşe açıkladı. Eylül ayına özel kampanyalarda 4A, 4B, 4C'li hepsi yararlanacak. İşte emekli promosyonlarına ilişkin detaylar...

ŞOK’ta indirim fırtınası! 4+1 merdiven 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü!

ŞOK Market, 6 Eylül-12 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, +1 merdiven 419 TL’ye, Fairy hepsi bir arada 368 TL’ye, klimalı yastık 125 TL’ye düştü. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba ŞOK fiyat listesi...

Hepsi Burada Oppo A74'ü uygun fiyata çekti! İşte fiyatı ve özellikleri 

2021 yılında piyasaya sürülen Oppo A74, Hepsi Burada'da uygun fiyata düştü. Fiyat performans ürünü olan Oppo A74 ile ilgili detaylı bilgiye haberimizi okuyarak sahip olabilirsiniz. İşte fiyatı ve özellikleri

Poco X5 Pro Hepsi Burada'da uygun fiyata!

Poco X5 Pro, Rs altında yeni bir orta sınıf 5G akıllı telefon Yeni Poco X serisi, eski modele göre birkaç yükseltme ile birlikte geliyor. Telefon, 120 Hz yenileme hızına sahip, 6,67 inç uzunluğunda 10 bit AMOLED ekrana sahip. Peki 20 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada'dan uygun fiyata Xiaomi Redmi Note 11 pro satışa çıktı

Redmi Note 11 Pro Xiaomi'nin amiral gemisi cep telefonu Hepsi Burada'da satışa sunuldu. Bir çok teknolojik özelliği ile dünya pazarında hatrı sayılır bir kullanıcıya sahip olan Xiaomi Note 11 pro'nun fiyat listesi ve özelliklerini haberimizden okuyabilirsiniz

Hepsi Burada'da Huawei Nova 9 SE uygun fiyata

Nova 9 SE, Full HD+ OLED ekranıyla dikkat çeker. Bu ekran, canlı renkler, iyi bir kontrast oranı ve keskin ayrıntılar sunar. Film izlemek, oyun oynamak veya internete göz atmak için ideal bir ekran deneyimi sağlar. Peki 19 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada fiyat performan ürünü Xiaomi Redmi Note 10 Pro'yu uygun fiyata satışa çıkardı

Hepsi Burada, Fiyat performans cihazı olan Xiaomi Redmi Note 10 Pro'nun 256 GB versiyonunu Web sitesinde satışa çıkardı. İşte Xiaomi Redmi Note 10 Pro fiyatı ve özellikleri.

Babalar gününe özel indirim! Atasay'da yüzde 30'a varan dev fırsat! Aradığın hediye burada! 

Atasay'da babalar gününe özel yüzde 30'a varan dev indirim fırsatı devam ediyor. Babalar günü için hediye arayanlar, aradığınız hediye burada. İşte Atasay babalar gününe özel fiyat listesi 15 Haziran 2023!

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?

Hepsi Burada ile babanıza en özel olduğunu hissettirin! Samsung Galaxy A54 fırsatını kaçırmayın

Samsung Galaxy A54 Hepsi Burada farkıyla satışa çıktı. Haziran ayı avantajlarını kaçırmak istemeyenler ve telefonunu yenilemek isteyenler, HD çözünürlük ve sekiz çekirdekli Samsung Galaxy A54 telefonun detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Vestel bulaşık makinesi Hepsi Burada farkıyla satışa sunuldu

Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi Hepsi Burada aracılığı ile satışa sunuldu. Hanımların vazgeçilmezi bulaşık makineleri ne kadar fonksiyonlu ise temizlik ve sağlıkta aynı paralelde hizmete sunuluyor. İşte Vestel BM 9001 Bulaşık Makinesi size tüm istenileni veriyor.

hepsi burada Haberi

hepsi burada

Şimdi de hepsiburada ‘en sevilen marka günleri’ kampanyasıyla karşımızda. Favori markalarınızı uygun fiyatlarla satın alabileceğiniz ‘hepsiburada marka günleri’ her gün sürpriz fırsatlarla karşımızda olacak.

Bu kampanya kapsamında birçok markada %50’ye varan indirim var.

Hepsiburada ‘marka günleri’ kampsamında Tupperware, Koton, Ray Ban, Sinoz, Avva, Emsan, Philips, Elidor, Varol, Vatkalı, Thermoad ve Hoover ürünlerinde çılgın indirimler mevcut. Sizde sepette %50’ye varan indirimlerle istediğiniz ürünlere sahip olabilirsiniz. 
 

Peki hangi ürünler indirimde? İşte hepsiburada marka günleri fiyat listesi...


•    Tupperware ürünlerinde net %15 indirim
•    Koton ürünlerinde ücretsiz kargo fırsatına ek 150 TL’ye 30 TL indirim
•    Ray Ban güneş gözlüklerinde sepette %15 indirim
•    Sinoz seçili ürünlerinde %50 indirim
•    Avva ürünlerinde sepette %25 indirim
•    Emsan mutfak ürünlerinde net %15 indirim
•    Philips...