29 / 04 / 2024

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?



Yumatu Televizyon Özelliklerini Keşfedin

Yumatu aracılığı ile dizayn edilen televizyon modeli, 32'' genişliği aracılığı sayesinde dar sahalarda bile basitçe kullanılabiliyor ve salonların yanı sıra mutfaklarda, çocuk odalarında, ofislerde de tercih edilebiliyor.
1366 x 768 piksel ekran yoğunluğuna sahip olan ürün, tüm içerikleri HD formatoında izleyebilmenize imkan tanıyor ve görüntü iyileştirme teknolojisi aracılığı ile düşük ekran yoğunluğuna sahip yayınların nitelikli hale  getiriyor.

Hepsi Burada da Yumatu TV ler uygun fiyata!  

Dahili uydu alıcısına sahip olan cihaz, harici bir bağlantı kutusu olmaksızın direkt uydu kablosuna bağlanabiliyor ve hem karasal hem de dijital yayınları en üst performansla çalıştırabiliyor.

LED fonksiyonlu olan televizyon, tüm pikseller için ayrı bir aydınlatma sunuyor ve bu vesile ile tüm görüntüleri son derece parlak ve kaliteli bir halde görüntüleyebilmenize olanak tanıyor.

16:9 ölçeğinde dizayn edilen televizyon modeli, tüm film ve dizileri sinema kalitesinde seyredebilmenize imkan sağlarken 2 adet 6 Watt kuvvetindeki hoparlörüyle film, dizi, oyun ve uygulamaların seslerini maksimum kalitede dinleyebilmenize yardımcı oluyor.

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!


Geri Dön