27 / 04 / 2024

Kullanıcılarına üst düzey performans sunan Xiaomi Mi 11T uygun fiyata Hepsi Burada'da

Kullanıcılarına üst düzey performans sunan Xiaomi Mi 11T uygun fiyata Hepsi Burada'da

Hepsi Burada, Tasarım açısından da oldukça modern ve şık bir görünüme sahip Xiaomi Mi 11T'yi Nisan ayı kapsamında reddedilemeyecek fiyata satışa çıkardı. Arka yüzeyinde birçok renk seçeneği sunuluyor ve telefon oldukça ince bir yapıya sahip. Peki 17 Nisan 2023 fiyat listesi nedir?



Xiaomi Mi 11T, Xiaomi'nin 2021 yılında piyasaya sürdüğü bir akıllı telefondur ve oldukça güçlü özelliklere sahip bir cihazdır.

Mi 11T, Snapdragon 870 işlemci ile güçlendirilmiş bir cihazdır ve 6 veya 8 GB RAM seçenekleriyle sunulur. Bu sayede, yüksek performans gerektiren uygulamaları sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir ve çoklu görevler yapabilirsiniz.

Ayrıca, Mi 11T, 6.67 inç büyüklüğünde Full HD+ ekranıyla dikkat çekiyor. Bahsedilen bu ekran, yüksek yenileme hızı sayesinde pürüzsüz bir deneyim sunar. Ayrıca, telefonun ekranı Corning Gorilla Glass 5 ile korunur, bu da ekranın dayanıklılığını artırır.

Kullanıcılarına üst düzey performans sunan Xiaomi Mi 11T uygun fiyata Hepsi Burada da

Kamera özellikleri açısından, Mi 11T'nin arka tarafında 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 5 megapiksel makro kamera yer alıyor. Ön tarafta ise 20 megapiksel bir selfie kamerası bulunuyor.  Ayrıca Ön tarafta ise 20 megapiksel bir selfie kamerası ile, yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar çekmenizi sağlar.

Mi 11T, 5.000 mAh bataryası ile uzun bir pil ömrü sunar ve 33W hızlı şarj özelliği sayesinde de kısa sürede şarj edilebilir.


Geri Dön