16 / 05 / 2024

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada'da Yumatu TV'ler uygun fiyata!  

Hepsi Burada yaz moduna girdi ve TV'lerde uygun fiyat sezonunu açtı. Yumatu TV'ler fiyatı bakımından piyasanın çok altın ve verim bakımından amiral gemilerine kafa tutan bir model olduğundan tam bir fiyat performans ürünü olarak biliniyor. Peki 15 Haziran 2023 fiyat listesi nedir?



Güçlü Teknolojik Donanımla Tanışın

Yumatu kalitesine sahip olan televizyon modelinde 3 adet HDMI, 1 adet USB girişi bulunuyor. Bu vesile ile bilgisayar, oyun konsolu, TV Box, DVD oynatıcı gibi değişik cihazlarla basitçe bağlantı yapabilen ürün, hem analog hem de dijital içerikleri rahatlıkla seyredebilmenize imkân tanıyor.

Hepsi Burada da Yumatu TV ler uygun fiyata!  

Bilgisayar bağlantısı kurabilmesi sayesinde iş yerlerinde de tercih edilebilen model; toplantı salonlarında sunum cihazı olarak tercih edilebiliyor. Hastane, otel, restoran, kafe gibi işletmelerde müşteri bilgilendirme ekranı olarak da değerlendirebileceğiniz cihaz, hafif ve güçlü dizaynı sayesinde duvara da monte edilebiliyor.

Android işletim sistemiyle çalışan ürün, Google Play Store'da yer alan tüm uygulamaları indirebilmenize imkan ğlıyor. Bu sayede oyun, haber, video, eğitim, müzik gibi eğişik içeriklere basitçe ulaşabilmenize imkân veren cihaz, Wi-Fi ve ethernet ile internete bağlanabiliyor. Güçlü kapasitesi aracılığı ile internetteki içerikleri en üst süratte çalıştırabilen ürün, aynı zamanda yüksek ekran tazeleme hızıyla da öne çıkıyor. Kanallar ve uygulamalar içinde süratle geçiş yapabilen cihaz, bu vesile ekran başında vakit kaybetmenizi önleyerek size dinamik ve hızlı bir televizyon tecrübesi sunuyor.

YUMATU TV 15 HAZİRAN 2023 FİYAT LİSTESİ

Yumatu TV satış fiyatı: 3.900,00 TL

Kaynak: hepsiburada.com

EDİTÖR NOTU:  Bu haber 15 Haziran 2023 tarihinde saat 02:20'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 23.55 Türk Lirası, euro 25.52 Türk Lirası, altının gramı ise 1486 Türk Lirası değerinde.

 Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

 Electrolux Bulaşık Makinesi kaç TL ? En uygun nerede? 15 Haziran 2023 fiyat listesi...

Porsche Cayenne Haziran zammı merak ediliyor!  İşte Porsche Cayenne Haziran 2023 fiyatları!


Geri Dön