28 / 04 / 2024

 Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

 Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

Geçmişten günümüze teknolojik inovasyona uğrayarak günümüze gelen Vestel markası bulaşık makinesinde de iddialı. Peki Vestel bulaşık makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?



WIFI Teknolojisi

Bulaşık makinenizin dentimi her an her yerde sizin kontrolünüzde! Evin aklı uygulaması vesilesi ile bulaşıklarınıza uygun programı ve ilave özellikleri seçip,  makinenizi istediğinizde başlatabilir, durdurabilir veya bitirebilirsiniz. Üstelik, zaman ertelemeli alternatifi de kullanabilirsiniz.

Zaman Erteleme Özelliği

Dışarıda geçen bir zamanın arkasından yorgun ve acıkmış bir halde evinize geldiniz. Çıkarken bulaşık makinesini çalıştırmak aklınıza gelmediği için de ihtiyacınız olan mutfak malzemelerinin neredeyse tümü pis bir halde duruyor. O an makinenin yıkamayı bitirmesinibeklemek en son isteyeceğiniz şey olurdu değil mi? Bu senaryonun başka versiyonu da makineyi evden çıkmadan önce çalıştırmak yer alıyor. 

Bu defa da makinenin içinde saatlerce bekleyen bulaşıklar nemden dolayı ıslanıyor. Vestel bulaşık makinelerinin zaman erteleme özelliği aracılığı ile tüm bu problemlere son verebilirsiniz. Yıkamanın başlayacağı zamanı berlilemenize olanak sağlayan bu özellik aracılığı ile bulaşıklarınız sizin için en uygun zamanda temizlendin size de tertemiz bulaşıkların keyfini sürmek kalsın.

Süper 50 dk Programı

Bulaşık makinenizi standart programlarda aktif hale getirmek için her zaman yeterli vaktiniz olmayabilir. Peki, normal kirlilik seviyesindeki günlük bulaşıklarınızın hepsini sadece 50 dakikada temizleyen durulayan ve kurutan yeni bir teknoloji çıkar mı dersiniz? Vestel’le olur, neden olmasın? Kurutma özelliği ivonasyona uğrayan “Süper 50” programına sahip Vestel bulaşık makineleri, 65 °C’ye dek erişen  su ısısıs ile bulaşıklarınızın tertemiz olmasına imkan tanıyor.

Vestel bulaşık makinesi kaç TL? Fiyatları ne kadar? İşte fiyat listesi

 


Geri Dön