02 / 05 / 2024

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi, 13 kişilik kapasiteye sahiptir ve bir yıkamada 9,5 litre su kullanır. Ekstra hijyen fonksiyonu ile üst düzey temizlik sağlar. Peki, Bosch Serie 4 bulaşık makinesi kaç programlı? Bosch ActiveWater nedir? İşte detaylar...



Bosch SMS44DW01T bulaşık makinesi, 13 kişilik kapasite ve 4 programa sahip. Sade kontrol paneli ile ayarlamalar kolayca yapılır. Üzerinde yer alan simgeler ve sayılar sayesinde bulaşıkların miktarı ve kir yoğunluğuna en uygun program seçilir.

 Bosch SMS44DW01T Serie 4 Bulaşık Makinesi kaç TL, özellikleri ne? 7 Mart 2023 fiyat listesi...

SMS44DW01T Bosch bulaşık makinesi, düşük ses seviyesi ile rahatsızlık vermez. Verimli su ve eneji tüketimiyle tasarruf sağlar. Paslanmaz çelik kazan malzemesi ile uzun ömürlü bir kullanım sunar.

BOSCH SMS44DW01T SERİE 4 BULAŞIK MAKİNESİNİN ÖNE ÇIKAN ÖZELLİKLERİ

• Rackmatic Teknolojisi
Üst sepetin yüksekliği, makine doluyken bile 3 farklı kademede ayarlanabilir. Böylece alt sepete büyük tencere ve tavalar veya üst sepete uzun bardaklar rahatça yerleştirilir. Bosch SMS44DW01T bulaşık makinesinde Rackmatic ile büyük tencereler ve uzun bardaklara her zaman yer olur.
• ActiveWater Teknolojisi 
Çevreci otomatik su tasarruf sistemi ile üst düzey verimlilik sağlanır. Hedefli su dağıtımı, ileri filtre teknolojisi, hızlı ısıtma ve pompa gücü su dolaşımını artırır daima kusursuz sonuçlar elde edilir.
EcoSilence Drive 
EcoSilence Drive fonksiyonlu Bosch SMS44DW01T bulaşık makinesiyle yüksek performanslı temizliğe ulaşılır. EcoSilence Drive, sürtünme sesini en aza düşüren, fırçasız, enerji tasarrufu yapan bir motorla donatılmış olup daha yumuşak, daha sessiz bir çalışma sağlar. 
• Paslanmazlık Garantisi
Bosch, özellikli yüzey kaplamaları ve bulaşık makinelerinin içinde kullanılan çelik ile diğer malzemeler için yeni teknolojiler geliştirerek, tüm bulaşık makinelerinin iç gövde paslanmazlık süresini 10 yıla çıkardı. Bosch SMS44DW01T bulaşık makinesinin içten dışa doğru gerçekleşen paslanmalara karşı 10 yıl garantisi var.
• Tablet Deterjandan Maksimum Verim 
Akıllı Dozaj Asistanı sistemi ile her yıkamada tablet deterjanlardan yüksek verim sağlanır. Tablet deterjan, yıkamanın en uygun anında otomatik olarak özel tasarlanmış sepetin içine düşer ve kontrollü bir şekilde çözülür. Böylece her yıkamada kusursuz sonuç elde edilir. Kalıntı asla olmaz.
• Başlatma Zamanı Seçimi
Zaman erteleme fonksiyonu ile istenen başlatma zamanı için program önceden seçilebilir. Bu sayede, bulaşık makinesi günün herhagi bir anında, iş saatlerinde veya geceleri rahatça kullanılır.
•Ekstra Hijyen Fonksiyonu 
Hijyen konusunda titiz olanlar ve çocuklu aileler için çok uygundur. Ekstra hijyen fonksiyonunda yıkama boyunca bulaşıklar, daha uzun süre yüksek sıcaklığa tabi tutularak üst düzey temizlik sağlanır. Normal yıkama programlarıyla birlikte aktifleştirilen özellik, durulama sıcaklığını 10 dakika 70 dereceye yükseltir ve hijyenik sonuçlara ulaşılır.
Peki, 4 programlı Bosch bulaşık makinesi kaç lira? Bosch 4 Programlı Bulaşık Makinesi en düşük fiyatla nereden alınır?


Geri Dön