28 / 04 / 2024

İşte Hoover'in en ucuz bulaşık makinesi! HF 3F54L0NW-17 Bulaşık Makinesi kaç TL? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

İşte Hoover'in en ucuz bulaşık makinesi! HF 3F54L0NW-17 Bulaşık Makinesi kaç TL? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Mutfakların demirbaşı bulaşık makinelerinde Hoover uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çekiyor. HF 3F54L0NW-17 Bulaşık Makinesi, markanın en ucuz modeli olarak öne çıkıyor. Peki, Hoover HF 3F54L0NW-17 Bulaşık Makinesi ne kadar? Hoover bulaşık makinesi kaç programlı? İşte detaylar... 



Mutfakların olmazsa olmazları arasında yer alan bulaşık makinelerinde Hoover uygun fiyatlı ürünleriyle dikkat çekiyor. HF 3F54L0NW-17 Bulaşık Makinesi, markanın en çok tercih edilen ve en düşük fiyatlı modeli olarak öne çıkıyor.

İşte Hoover in en ucuz bulaşık makinesi! HF 3F54L0NW-17 Bulaşık Makinesi kaç TL? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Hoover HF 3F54L0NW-17 Bulaşık Makinesi, bulaşıkların kirlilik düzeyine göre seçim yapılmasına imkan tanıyan 5 yıkama programına sahiptir. 13 kişilik kapasitesi sayesinde tek seferde çok miktarda bulaşığı tertemiz yıkar, kir ve yağdan tamamıyla arındırır.

Hoover one touch NFC teknolojisi ile akıllı telefonunuza kuracağınız uygulamayı kullanarak bulaşık makinenizi cep telefonunuz aracılığıyla kontrol edebilir ve yönetebilirsiniz. Ayrıca ek programlara da erişebilirsiniz.

Hoover HF 3F54L0NW-17 Bulaşık Makinesi, uygun fiyatıyla bütçelere iyi gelirken düşük enerji sarfiyatı ile de tasarruf sağlar. Cihazda bulunan LED göstergeyle yıkama süreci takip edilir.  Ayarlanabilir raf düzeneği avantajıyla farklı büyüklükteki tencere ve tavalar kolayca yerleştirilir.

Alt sepette yer alan durdurma sistemi ile güvenli doldurma ve boşaltma yapılır. Otomatik filtre temizleme teknolojisiyle her yıkamada filtre temizlenir. Böylece daha temiz ve hijyenik bir kullanım ayrıca güçlü yıkama performansı sunar.

3, 6 ve 9 saat gecikmeli başlatma fonksiyonu, sesli program bitiş uyarısı, tuz ve parlatıcı göstergesi Hoover HF 3F54L0NW-17 bulaşık makinesinin sahip olduğu diğer özellikler arasında yer almaktadır.

İşte Hoover bulaşık makinesi teknik özellikleri ve fiyat listesi...
 


Geri Dön