02 / 05 / 2024

hera şirketi nerede

hera şirketi nerede

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çiftçi ve İbrahim Demiray ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Dekorasyon Gayrimenkul Ajans Ve Kozmetik Dış Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamıdreza Yadegarı tarafından kuruldu.

ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar?

ZİN D Yatırım ve Geliştirme şirketi tarafından inşa edilen projede satışlar devam ediyor. Peki, ZİN D Semt projesi nerede? ZİN D Semt projesindeki konutlar ne kadar? İşte detaylar...

ALC Villages nerede? Lokasyon bilgisi! 

ALC Villages projesi Etra Holding iştirak şirketi Geyat A.Ş. imzasıyla inşa ediliyor. ALC Villages nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte ALC Villages nerede? sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi...

The Hera Otel Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi kuruldu!

The Hera Otel Turizm İnşaat Otomotiv Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat    Ekmekci ve  Yunus Karakaş tarafından kuruldu.

Hera Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Hera Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli  ile Kerem Durası, Eren Durası ve Evren Durası tarafından kuruldu.

Hera Yapı Malzemeleri Elektrik Yedek Parça Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Yapı Malzemeleri Elektrik Yedek Parça Nakliye Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harum Süleymanoğlu tarafından kuruldu.

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Suit Otelcilik Turizm Otomotiv İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Ekmekci tarafından kuruldu.

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Hera Evim Konaklama Turizm Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadullah Ulusoy tarafından kuruldu.

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

Hera Proje Yönetimi ve Strateji Hizmetleri Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hera Proje Yönetimi ve Strateji Hizmetleri Danışmanlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Muzaffer Kaygusuz, Sinem Yedikardeşler ve Dursun Donbaloğlu tarafından kuruldu. 

Nd Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi ,Nd Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nerede, Nd Group

Nd Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nail Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çiftçi ve İbrahim Demiray ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Hera Stone House nerede?

Hera Stone House'ta konutların büyüklükleri 380 ile 400 metrekare arasında değişiyor. Mavi Yapı imzası taşıyan proje 1,5 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilecek. Peki Hera Stone House nerede?

hera şirketi nerede Haberi

hera şirketi nerede

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Çiftçi ve İbrahim Demiray ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 2 Ağustos'ta Ataşehir'de kuruldu.

Hera Konaklama Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Turizme yönelik otel, apart oteller, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2-Şirket her türlü yeme içme,cafe,restoran açabilir,işletebilir. 3-Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat acenteleri tarafından düzenlenen bu tür turların biletlerini satabilir, bunlara ilişkin rezervasyonları yapabilir ve...