27 / 05 / 2024

Herve Humler

Herve Humler

27 Ağustos 2012’de açılan, The Ritz-Carlton Viyana, lüks otel şirketinin portföyündeki 80. otel oldu...

Blutrade Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blutrade Yapı Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 90 bin TL sermaye bedeli ile Herve Nzouatoun Kembeu, Mustafa Aytaç Çevikyiğit ve Omar Wasıf Ramadan ortaklığında kuruldu.

Herve Humler Haberi

Herve Humler

Geçmişleri 19. yüzyıla kadar uzanan ve kültürel olarak korunmuş dört tarihi saray üzerine yapılandırılan muhteşem manzaralı lüks otel, Viyana’nın önemli anıtsal binalarından ve lüks alışveriş merkezlerinden sadece birkaç dakika uzaklıkta bulunuyor.


Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., Avusturya’nın başkenti Viyana’da ilk otelini açtı. 220 odasıyla Shubertring Bulvarı’nın ortasında yer alan Ritz-Carlton, Viyana, böylece lüks otel şirketinin Avrupa’daki dokuzuncu oteli oldu. 


Ritz-Carlton, Viyana, tarihleri 19. yüzyıla kadar uzanan dört tarihi sarayın oluşturduğu şık bir yapı. Şehrin ortasında yer alan otelin, odaları ve çatıları inanılmaz Viyana manzarasına sahip. Müzeler, opera, konser salonları ve tarihi binalar ile donatılmış şehrin kültürel mirası otele çok kısa bir mesafede yer alıyor. 


Otelde, orijinalliği korunmuş pek çok tasarım öğesinin dekorasyona dahil edilmesi sayesinde güçlü ve etkileyici bir alan hissi yaratılıyor. Etkileyici...