29 / 04 / 2024

HES ve RES projelerine kamulaştırma izni

HES ve RES projelerine kamulaştırma izni

Dört ilde kurulacak HES ve RES'ler için Maliye Bakanlığı'na kamulaştırma izni verildi. Bakanlar Kurulu kararına göre Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer aldı.

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güres Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Güven Yıldız ve Resul Katıksız ortaklığında kuruldu.

HES kodu ve maske kalkıyor!

Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısı sonrasında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıklamalarda bulundu. HES kodu ve maske kalkıyor mu? İşte detaylar...

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi açıldı!

Oraysan İnşaat Lojistik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Pera Resıdence Şubesi Beyoğlu'nda 8 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Özkan tarafından açıldı.

İzmir Çiğli'deki iki hazine arazisi 106.5 milyon TL'ye satıldı!

İzmir Balatçık Mahallesi'nde hazineye ait olan iki arazi 106 milyon 500 bin TL'ye Ataseven İnşaat Sanay ive Ticaret A.Ş.'ye satıldı. Ege'de Sonsöz'de yer alan habere göre; Panaroma İzmir projesini yapan firma enerji ve RES yatırımlarıyla biliniyor.

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Öz-Res İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Kadıköy’de yapıldı. 

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Muğla'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Muğla'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı.

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi açıldı!

İstanbul Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi The Marmara Suadiye Resıdence Şubesi bugün Kadıköy'de 115 milyon TL sermaye bedeli ile Ata Eremsoy tarafından açıldı.

TMSF, HES Hacılar Elektrik'in Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, HES Hacılar Elektrik A.Ş.'nin Balıkesir ve Bodrum'daki gayrimenkullerini satışa çıkardı.

Yusufeli Barajı ve HES inşaatının yüzde 60,6'sı tamamlandı!

Artvin'de, yapımı devam eden Yusufeli Barajı ve HES inşaatında sona yaklaşılıyor. Türkiye'nin birinci, dünyanın üçüncü en yüksek barajı olacak projede yüzde 60,6 fiziki gerçekleşme sağlandı.

Silivri Çanta RES Projesi ve bağlantı yolları imar planı askıda!

Silivri Değirmenköy Mahallesi, Çanta RES Projesine İlave 2 Türbine (T20-T21) ve Bağlantı Yollarına İlişkin İmar Planı Değişikliği askıya çıktı...

Yenice HES özelleştirme ihalesine 130.3 milyon TL'lik teklif!

Eskişehir'de bulunan 38 megavat kapasiteli Yenice HES ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine 8 firma teklif verdi. En yüksek en yüksek teklifi 130 milyon 300 bin lira ile Kılıç Enerji Üretim AŞ verdi.

ÖİB Menzelet ve Kılavuzlu HES'i 15 milyon TL'ye özelleştiriyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.'ye ait Menzelet ve Kılavuzlu HES'i özelleştiriyor. İhale 15 milyon TL geçici teminat bedeli ile yapılacak.

Yusufeli Barajı ve HES Projesi'nde çalışmalar tam gaz!

Yusufeli Barajı ve HES Projesi tamamlandığında Türkiye'nin milli bütçesine yaklaşık 450 milyon TL katkı sağlaması planlanıyor. Projede çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

HES ve RES projelerine kamulaştırma izni Haberi

HES ve RES projelerine kamulaştırma izni

Dört ilde kurulacak hidroelektrik santraller (HES) ve rüzgar enerjisi santralinin yapımı amacıyla Maliye Bakanlığı'na kamulaştırma izni verildi.


Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan Bakanlar Kurulu kararına göre, Trabzon, Karaman ve Elazığ illerinde kurulacak HES'ler ve Bursa'da kurulacak RES için Bakanlar Kurulunca Maliye

Bakanlığı'na kamulaştırma izni...